Jump to content
Sign in to follow this  
Luv

GF4ti4200 - Skjermbildet fryser - artifacts.

Recommended Posts

Hei.

 

En dag jeg skulle spille litt cs, bare for å få feelingen av old days, frøys skjermbildet med en gang jeg kom inn på en server. Det er også haugevis av artifacts. Jeg lasta ned noe tweaking-progr og clocka gpu fra 250MHz til 180MHZ. Minne clocket jeg ned fra 446MHz til 300MHz, og da syntes alt til å virke. Har forresten litt artifats enda, men ikke så veldig mye at jeg blir plaget av det. Hva er egentlig problemet? Varmeutvikling? Dårlige drivere? Har forresten noen eldre drivere nå som virker bedre en nvidias nyeste driver for gf.

Share this post


Link to post

Hm, kan jo være noe med cpu clokinga... Hadde p4 2.66 @ 3.0, men nå er den tilbake på 2.66. Men det burde vel være borte nå, fordi jeg resatte CMOS. Eller kan skadene være permanente? Vifta på kortet svikter vertfall ikke... Sitter med shutlen uten "cover".

Edited by dD.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...