Jump to content
Sign in to follow this  
Caliber

High-end ram for i875p-system

Recommended Posts

hei. Tenkte å høre med dere hva som ville være den ultimate rammen til mitt system (se profilen min). Tenkte på noen ocz-brikker, men spørs om det er verdt å bytte ut mine geil ultra platinum pc4000. Det kan kanskje dere hjelpe meg med å bestemme?

 

mvh,

Haakon

Share this post


Link to post

Hvilke brikker er det i såfall som er aktuelle? Har tenkt å gå til innkjøp av vannkjøling, så klokking skal det bli. har også OCZ ram-booster, så minnespenning burde ikke bli et problem. Ellers er hovedkortet mitt, abit ic7max3 en god klokker.

 

Mvh,

Haakon

Share this post


Link to post

For all del ikke kjøp ocz dual gold pc4400 til ic7max3 kortet da disse oppnår sneglehastigheter med det hovedkortet. Ville prøvd meg på Corsair Twinx pc4400. Har disse selv og har hatt dem oppe i 284Mhz (568Mhz) på max3. Men du trenger en god cpu til nå slike hastigheter. Prisen på dem er ikke så avskrekkende heller, synes jeg..

Hva er galt med minne ditt? Har du nådd muren med dem?

 

Edit: Var litt i hasten :blush:

Edited by 8-Ball

Share this post


Link to post
nei nie nie!!!!!

 

OCZ 4000/4400 Gold....et eller annet!!!!

bestil INTEL plattformen.....(875)

Tenkte også på noe i denne duren (når jeg får lønning), muligens sistnevnte?

 

Jeg tror desverre jeg har nådd muren ja, og siden jeg har planer om å kjøpe vannkjøling prøver jeg nok å selge de (ram-brikken altså). Dont get me wrong, minnet er konge, men for enda høyere overklokk enn det jeg ligger på nå må det nok kraftigere saker til. Klarer 246FSB stabilt, altså en cpu-speed på 3.45ghz. Venter med å selge brikkene jeg jeg har testet om vannkjøling gjør noe til eller fra, kanskje det er prosessor-temp som stopper meg, eller nb for den saks skyld? Er også ivrig etter å utføre noen mods på hovedkortet mitt, men har verken motet eller den tekniske kompetansen for å røre noe som helst.

 

Nå har jeg også en OCZ 520W inne til bestilling, selger min Mist 550W. Et peak-nivå på 620W i 60 sekunder utelukker iallefall da at d er strømforskyning som hindrer meg...

 

For de som er interessert i å hjelpe meg oppnå høyest mulig overklokk, svar på posten min her. Setter stor pris på hjelp!

 

Mvh,

Haakon

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...