Jump to content

iron_knuckle

Medlemmer
 • Content Count

  1116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

About iron_knuckle

 • Birthday 04/09/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Syr unna multicom de bruker en evighet på å levere noe som helst.
 2. ikke til betaen Det er jo bare og lage sine egne keybindings så er problemet løst.
 3. Hva er det som er så galt med og være framtidsrettet. Det du tar opp i dag kan du se i 4k om noen år på de aller fleste nye skjermer. Utviklingen går framover enten du liker det eller ikke.
 4. Mest sannsynlig vil den ha 30 fps på 4k, 60 fps på 1080p og 120 fps på 720p slik som note 3. Uansett vil nok 4k med 30fps være mye bedre kvalitet så lenge man har 4k skjerm å spille av på.
 5. Drive utviklingen fremover?? Dette er jo ett skrit fram og to tilbake. Man kan ha så høy oppløsning man vil men 4k med 15mibt bitrate er bare søppel.
 6. Ifølge netflix ca 15mbit eller ca 50% høyere bitrate en en dvd. Det er bare tragisk. En halvdårlig bd rip ifra piratbukta har langt høyere kvalitet. Synd netflix ikke har konkurranse som kan trekke opp bitraten. Hadde gledelig betalt om det hadde nærmet seg 100mbit. Men så lenge båndbredde koster penger og de ikke har konkurranse vil det ikke skje mye
 7. Ser ikke problemet med å kobble pcen imot storskjemen. Koble kontrolleren til pcen å sitte i soffaen å game. Consol blir bare forjævlig når man er vant til 60 fps og 1080p
 8. Hvorfor bare ikke kjøpe det i Norge? Alt blir da så mye lettere med tanke på dlc
 9. Hadde vært fint om de hadde gjort noe med tiden det tar å vente på ai først. Sitter å spiller på mobilen mens ai bruker 3-5 min nå man kommer tur 100ish. Ikke akkurat meningen med ett spill at man må ha ett spill ved siden av for å undeholde seg
 10. Sitter nå med en byzantium game. Men lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Det eneste som er sikkert er at jeg skal ta kyst linjen til mamluks og Saudi Arabia. Det eneste som har forhindret meg i å ta det alerede er at alle i Europa hater meg mer en djevelen. Det beste er vel å gå mot India og sikre meg trade power for å sende det mot Konstantinopel. byzantium er desidert den morsomste gamen jeg har spilt. Ikke så veldig vanskelig med det er en krig eller fem hele tiden.
 11. Man bør jo aldri støvsuge pcen. statiskelektrisitet kan ødelegge pcen. Man bør også være forsiktig med luft på boks. Blåser du viften feil vei vil den virke som en dynamo å sende strøm feil vei.
 12. I ledere har du jo glemt av peter tordenskjold. Kanskje vår største leder til sjøs noen sinne.
 13. Fingeravtrykkleser er vel ikke noe nytt. Flere kinesiske produsenter har hatt dette på tablets lenge
 14. Ser ikke helt ut som han rakk å bli ferdig med ai før spillet ble sluppet. I halvparten av mine siege battles der jeg forsvarer står ai der bare å ser dum ut. Må vente på timer for å vinne.
×
×
 • Create New...