Jump to content
Sign in to follow this  
Ekorre

Problem med western digital 200 gb BB

Recommended Posts

Har en liten nøtt her. i morges når jeg skulle sette på mp3 var alle mine mp3 blitt corrupted. jeg slettet partisjonen fra disken og fyrte opp partion magic for å partisjonere den på nytt. Da viste plutselig partition magic disken som en 127 gb disk. disken er av typen western digital 200 gb BB. Disken står på en promise tx2 ide-kontroller sammen med 3 andre av samme type. disse kommer opp i partion magic som 186 gb. har ingen anelse hva som kan ha skjedd. noen som har? har prøvd og lagt til den .reg fixen igjen og oppdatert med ny service pack. kjører winxp med sp1. Kan det være bad sectors som gjør at windows ikke klarer å lese alt?

all hjelp mottas med glede. har forresten oppdaget at flere filmfiler også er blitt corrupte i løpet av natten. dette på en annen disk.

Share this post


Link to post

Har nå funnet problemet. Det viser seg at når jeg idag kom over de magiske 127 gb used space på mine disker som befant seg på promise tx2 kontrolleren så ble det bare rot. omtrent alt av data ble corrupt. har nå flyttet de store diskene over på hovedkortets ide kontroller og mine 120 gb disker over på tx2 kontrolleren. dette ser ut til å fungere bra. nå er jeg hvertfall 600 gb med film og musikk fattigere men en erfaring rikere:)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...