Gå til innhold

LCD skjerm - kjøpe skjermkort med DVI?


Paven

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nylig et tilbud jeg ikke kunne motstå på en Dell 1901FP LCD skjerm. Jeg har et skjermkort av typen Geforce4 ti4200 - en modell uten dvi-utgang.

 

Skjermkortet holder for mitt bruk nå, og jeg har ikke på noen måte noen problemer med det bildet som vga-utgangen viser. Spørsmålet mitt er om dere ville anbefalt meg å kjøpe meg et skjermkort med DVI-utgang for å få brukt den rene digitale løsningen. Jeg er på ingen måte rik, men jeg har noen kroner å rutte med, og om jeg skulle kjøpt meg no nytt ville jeg helst holdt prisen under 1000. Sier dette for å gi en idè om hvor stort behovet mitt er siden dette vil bli en vurderingssak. Er det tilstrekkelig forskjell på vga- og dvi-løsningen til at jeg burde kjøpe meg et nytt kort?

 

På forhånd takk for alle svar!

Endret av Paven
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

If it ain't broken, don't fix it ;)

 

DVI kan nok gi deg et litt skarpere bilde med mer levende farger, men hvis du ikke har noe å klage på med VGA så ser jeg ingen vits i å bytte ut et helt OK skjermkort. Ta det heller når det du har skranter. DVI alene er ikke grunn nok til å spytte ut tusenlapper, men er en fin bonus om man allikevel skal oppgradere

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...