Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Problemer med tilkobling til trådløs router.


Anbefalte innlegg

Jeg har et D-Link DWL-120 trådløst nettverkskort, og en D-Link DI-614+ trådløs router, som jeg kjører internett gjennom.

 

For noen dager siden fungerte nettverket og internettet helt fint, og jeg lastet ned ymse programmer som aldri før. Men her om dagen datt kabelen som går fra bakenden av datamaskinen og inn til det trådløse nettverkskortet med et uhell ut. Jeg satte den inn igjen, i den tro at ingenting farlig hadde skjedd. Nå viser det seg at jeg ikke klarer å koble meg til nettverket igjen. Når jeg prøver å koble meg til, og senere reparere tilkoblingen får jeg meldingen (eller noe lignende): "Windows klarer ikke å utføre operasjonen: "Koble til trådløst nettverk". Det kan se ut som om det ikke er noe galt med din maskin. Snakk med systemadministrator". Selv om vi ikke har noen offisiell systemadministrator her i huset, kan det virke som om jeg har den rollen, og jeg har ingen aning hva som er galt.

 

Dette problemet har oppstått en del ganger før, men da har det gått opp til tre uker før den plutselig igjen ønsker å koble seg til nettverket, og det er noe som selvfølgelig ikke er ønskelig. Det skal ikke høre til å være noe galt, siden ingen forandringer har blitt gjort disse siste to dagene.

 

Innspill som kan være til hjelp er svært ønskelig. På forhånd takk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...