Gå til innhold

Den store GTA San Andreas-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB

Men hva med nettbutikkene da? De må jo sende ut spillet noen dager før for at folk skal få det på utgivelsesdagen. Hva om posten faktisk er så effektive med leveringen at folk får spillet dagen før? Nettbutikkene kan vel ikke få "bot" for det vel?

Lenke til kommentar
Har aldri likt GTA, verken 1,2,3 og alle de andre som kom etterpå.. Spiller ik sånn dritt.. Det eneste man skal er jo å drepe og drepe. Dessuten blir ik grafikken noe imponerende når de skal ta for seg så store områder.. Mafia derimot, klarte det MYE bedre enn GTA serien.. MAFIA !!!!  :thumbup:

enig med deg dr :thumbup:

 

gir blanke f*** i San "Andridos", gta spillene har aldri god grafikk, kontroll eller kamera. Det eneste gode er radioen, eller iallfall noen av stasjoenen er gode

 

dessuten kommer HL 2 og Halo 2 overskygge SA fort i salgstall

Lenke til kommentar

Morsomt. Tror man virkelig Halo 2 vil selge mer enn GTA San Andreas? No offense, det blir sikkert ett bra spill (selv om jeg synes Halo var en smule oppskrytt), men det får da være måte på.

 

Jeg tror de aller fleste ser mest frem til San Andreas av de to spillene, og husk, vi har jo HL 2 like rundt hjørnet. De to spillene er jo enklere å sammenligne og Halo vil nok bli overskygget av av godbiten Half-Life 2.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...