Gå til innhold

Fortsatt Varm Athlon64 på MSI K8N Plat. etter Flas


radivx

Anbefalte innlegg

Hmm Flashet til den nyeste 1.30 Biosen. Maskinen rapporterer fortsatt temperaturer på 60 tallet. Noen forslag?

Har ett 3200 XP+ m/Boxed vifte (AMD krever Boxed vifte for at garantien skal gjelde... **** iditoer...). Bruker opprinnelige greasen...

 

MSI K8N NEO Platinum Edition kort

 

Noen andre med samme problemer

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Smule teit det der med AMD garantien. De mener også at man til 64-bit's CPU'er skal bruke Shin Etsu pasta for at garantien skal gjelde. Arctic Silver består av konduktive (ledende) partikler som KAN føre til kortslutninger. Har enda ikke vært borti noen som har opplevd dette men de sier så....greit å være på den sikre siden. Og Shin Etsu skal visst uansett være den mest effektive pastaen. Men 60 grader?? Trodde 64-bit'sene nesten ikke avga noen varme.

Lenke til kommentar

Forskjellig fra BIOS of Core Center???

Hmm...

Hos meg er den like grinete på 60+ grader hele tiden.

Er det noen forksjell på BIOS til K8N Neo Platinum og K8N NEO-FSR?

 

Edit:

Kan forresten legge til at PC Alert4 sier 57 grader...

Men den gir alarm på 12V... og sier at det bare er 2.16 volt i kanalen (ser ut som om MSI kanskje har glemt et 1 tall foran?!?)

 

Core Center begynner å ta til fornuft... nå sier den 57 grader... fortsatt VELDIG varmt

Endret av vidiware
Lenke til kommentar

Kjøler

Kjølepasta

Vifte

 

For å si litt om dette opsettet kan jeg si at kjøleren er en bra kjøler laget av kobber som kjent leder varme veldig godt, og kjølepastaen er laget av sølv som også leder varme bra, men det mange sikkert lurer på er, hvorfor i heiteste den vifta, den har jo bare 30cfm det er jo lite til 92mm å være, vel fordi ramma er laget av aliminium som leder støm veldig bra også, og så ser den stilig ut, koster bare 100lappen og 30cfm er ikke altfor dårlig det heller. Du kan jo bare sette på boxed kjøler og ta vekk kjølepastaen (tror det skal gå) den dagen du trenger garantien.

Kjøleren er samme som de bruker i super pcen hw lager nå, sier litt om dens kjøleevne. :yes:

Endret av hba
Lenke til kommentar
Hva er egentlig vitsen med å kjøpe boxed?? Kjølern stinker uansett. Man har garantier på de som ikke er boxed også :yes:

Bare man bruker Shin Etsu pasta......heller det og en skikkelig kjøler enn den derre boxed-skjitn :w00t: Så slipper man masse mas.

Vitsen er at man får med en kjøler som holder helt utmerket til vanlig bruk og noe overklokking. Boxed-kjøleren til AMD64 er faktisk ganske god, så der overdrev du litt. Jeg kjører min Athlon 64 3200+ @2530MHz uten noe varmeproblemer, bare man passer på å ha god luftflyt i kabinettet.

 

Temperaturproblemene det refereres til skyldes nok i høyeste grad feil avlesning på hovedkortet, noe diverse BIOS-oppdateringer jeg linket til kan fikse. Eller at kjøleren er feilmontert.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Heisann!

Har nettop kjøpt samme hovedkortet som deg, bare med en a64 3400+ (boxed), den ligger på 62-64 grader om jeg skjekker i bios.. samtidig kjennes kjøleribbene ikke veldig varme ut, og luftstrømmen er også rimelig kald. Jeg har tatt på kjøleribbene til CPU'er som har hatt 60-70 grader før, og da kjennte jeg det bra på fingrene =P . Så jeg håper på og regner med at dette er en feilmåling.. har uansett tenkt og kjøpe en litt bedre vifte og ArticSilver eller noe annen kjølepasta.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...