Gå til innhold

Forslag om lederartikkel


Anbefalte innlegg

Funderer på om ikke det hadde vært en ide og å innføre en lederartikkel på samme måte som avisene lar redaktøren(e) ytre seg om mangt og meget.

 

Jeg tenker ikke nødvendigvis på noe fast innslag, mer som en sporadisk ytringsmulighet hvor hardware.no kan komme med sine synspunkter på hva som rører seg i dataverdenen, hva man opplever som positivt og negativt i den teknologiske utviklingen. Da tenker jeg ikke nødvendigvis på noe pro ditt og pro datt (AMD vs. Intel) diskusjon, men der dere tilkjennegir deres mening om veien de ulike aktørene velger.

 

Jeg vet det sitter meget kompetente personer i redaksjonen, derfor kunne det vært artig fra tid til annen for oss vanlige brukere å vite litt om hva fagfolket mener om ståa. Jeg er klar over at endel om dette kommer fram i diskusjonene rundt artiklene som publiseres, men jeg savner likevel noe med litt "sting" i fra offisielt hold.

 

Eller kanskje holdningen er at man skal være nøytral ?

Som regel syns jeg at artiklene og testene er så objektive at det grenser til det kjedelige, det ligger kanskje i sakens natur at det må være slik dersom tester skal tas seriøst, derfor kunne en lederartikkel være en måte å få luftet synspunkter på.

 

Det er ihvertfall min mening :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tenk om vi kunne fått Jon Bing http://www.jus.uio.no/iri/om_iri/folk/ansatte/bing.html eller Gisle Hannemyr http://www.jus.uio.no/iri/om_iri/folk/ansatte/bing.html eller til og med Dvd Jon -Jon Lech Johansen http://efn.no/jonjohansen.html til å komme med "leder" artikkler.

Å skrive for HW gir kanskje ikke mye kroner i kassen, men skjeldent har de kunnet formidle sine tanker til så mange datainteresserte...

Lenke til kommentar
skulle dvd-jon begynt med "leder"-artikler på hw.no så hadde jeg kjapt fjernet hw.no fra favoritter i opera...

hadde det ikke vært enklere å la vær å lese den ? :nei:

Navnene som er nevnt har nettopp litt provoserende meninger og også mange framtidvisjoner. LIten vits i å putte inn personer som bare kommer med "gammelt " nytt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...