Gå til innhold

Hvem selger billige DVD filmer


Anbefalte innlegg

Er inneforstått med forumet regler vedr. kjøp/salg, samt rettningslinjene som omhandler befattning med piratkopiert materiale. Dette skal jeg selvfølgelig overholde, syntes bare det er interessant å lese disse noe grunnløse påstandene som fremlegges. At det er "skammelig" å selge piratkopiert matriale er etter min oppfatning en lite gjennomtenkt omgang med begrep. Hva er skammelig med det? Jada, i henhold til gjeldene rettsregler er det ikke lovlig - men det er heller ikke lovlig å snakke i mobil mens man kjører bil. Dette er vel neppe å karaktrisere som "skammelig"? Regner med at de aller fleste her har lastet ned opphavsbeskyttet software, musikk eller film. Så det må jo da være grensen mellom det å reelt laste det ned, og det å tjene penger på det som er så forferdelig! Er det dette som er skammelig? Enkelt ting er bare ikke riktig, som for eksempel å betale 2000kroner for windows, men "be my guest", Bill Gates og Microsoft trenger sikkert mer penger!

 

Serpensis: Paradoksalt nok felles du av din egen dumhet! Dette er jo klinkeklart. Du vet følgelig ikke hvordan begrepet defineres. Klart det er en sammenheng mellom fattigdom og kriminalitet - for å sette det litt på spissen.

 

Avsluttningsvis kan jeg jo bare si at jeg er fullstendig klart over at pr definisjon er er det å distribuere opphavsbeskyttet matriale mot profitt det samme som å stjele. Men den som er uten synd kan jo kaste den første steinen....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette blir helt latterlig...

 

En ting er de som laster ned til privat bruk noe som stort sett er moralsk godtatt for de fleste av oss. Men jeg synes det er å gå ett skritt for langt å selge ulovlig materiale videre. Enda mer idiotisk vil jeg si det er å åpenlyst fremheve seg her og selge piratkopiert medie og attpåtil forsvare seg for det.

 

Å sammenligne det å selge piratkopierte filmer med å snakke i mobiltelefonen når man kjører bil (regner med at du mener å holde den og ikke bruke handsfree noe som "enda" er lovlig i Norge) er bare tåpelig. Det er kanskje ikke skammelig å snakke i mobiltelefon uten handsfree, men det er faktisk et større bidrag til ulykkesstatistikken, men nok om det.

 

Om man gir en brent film til en kompis og tar litt ekstra godt betalt for platene må jo være ens privatsak. Men det må da være mulig å holde dette for seg selv. Verre enn dette måtte være de som tar skrittet og kjøper film av marwe. Skjønner ikke at noen tør stille seg frem på denne måten.

 

Just my 2 cents... and remember, nothing personal.

Lenke til kommentar

Tror ikke grensen er så skarp som du kanskje innbiller deg. Da kan du jo fortelle meg at du aldri har "lånt" software hos en kompis? Alle programmene på pcen din har du lincense på? Vel, rent juridisk, så er det heleri! Eneste forskjell på meg og deg er at jeg tjene penger på det? Hva er så forkastelig med det? Etter min mening gjør det meg rett og slett bare smartere enn deg. Jeg sitter med noe igjen for det arbeidet som legges ned. Og igjen, siden det primære poenget tilsynelatende ikke går inn hos enkelte, hva er det som gjør det så fælt å tjene penger på det de fleste av dere gjør gratis? Hva gjør det så mye mer ulovlig?

 

Enkelte her har den fantastiske evne til å fremstille dette som noe rent forrettningsmessig. Sant skal sies, jeg har aldri solgt software noen gang, jeg så tilfelldigvis denne tråden, at noen ønsket billige dvder. Men tydligvis er det ingen som setter pris på denne gesten. Det er helt greit, jeg skal ta det til etterettning, og huske det neste gang jeg får innfall om å dele det som står til min disposisjon.

 

At dette ikke baserer seg på det forretningsmessige aspekte vil du lett forestille deg hvis du bruker to sekunder på regnestykket, med utgangspunkt i den pris som tidligere ble nevnt.

 

Uansett så kan du krype tilbake under den store, trygge steinen din. Du kan prøve å forestille deg økokrim som i en forrykende aksjon, sparker inn døren min etter måndesvis med avlytting, sporing ol. Den 120 gb store hden min og min 4x dvd-r brenner vil være bevisene som sørger for å felle meg i tiårets verste piratskandale. Så du spør, hvordan tør jeg stille meg frem slik jeg gjør?

 

Jeg er gal!!!! ROFL

Lenke til kommentar

100 Stk dvder på komplett

 

That's Write DVD-R 4,7GB 100-stk DVD-R plater i bundle

Vårt varenr.: 301784 / TW-DVD-R25T S4X

Tilgjengelighet: 20-49 stk på lager kr 980,-

 

1 plate koster da 9.8 kr Du har da en fortjeneste på 20.2 kr per plate.

 

du brenner 4 plater i timen ? 80.8 kr i timelønn.

 

80 kr timen er mere en de fleste "unger" tjener i timen på en sommerjobb.

Tjener ikke de penger på jobben de gjør de da `?

 

 

Det å kopiere ting for å SELGE, det synes jeg er ganske "#¤!#(finner ikke ord)

Prøv å lag noe selv.. Hadde det vert ok vis jeg tok ditt produkt å solgte det 80% billigere å tjente på det ? DU hadde sansyneligvis ikke likt at jeg bare hadde kopiert det for personligt bruk. Pirat er Pirat. Det er ikke lov og det GAGNER INGEN !

 

Unnskyld tasteleif , Seint på kvelden... Men ble provosert av dette.

Lenke til kommentar

Hvordan kan noen bli provosert av marwe?

Alle gjør vi ulovlige ting. Noen klikker i vinkel på de som står frem og sier de gjør noe ulovlig og selv så er de like ille, dette ser jeg på som dobbelmoralistisk og synes det blir patetisk.

Husker selv da det ble vanlig med scsi brennere og slikt (da cd-r plater kostet 50-70kr) da kjøpte mange warez cder med en del spill på, dette var da akseptert og jeg tror kanskje det er mange som har gjort det samme her men som later som de er "bedre" enn mange andre ved å hardnakket hevde at "nei slikt gjør ikke jeg da det strider i mot allt jeg tror på, hmmm starte dc++ finne en film->laste ned"

Det blir litt for mye wannabe moderatorer her.

Rent personlig så driter jeg i at folk piratkopierer og driver diverse lovbrudd, selv laster jeg ned en fil nå og da, jeg brente tilogmed en film over på dvd og tok med på jobben slik at flere kunne se den :scared: jeg er jo kriminell, tok betalt for filmen også (dvder koster litt da.... :scared::scared: )

 

:tease:

Endret av teknikeren
Lenke til kommentar

Teknikeren: Bra poenget mitt gikk inn hos ihverfall en :) Det er smålig å henge seg opp i slikt.

 

Sitat fra de "hellige" rettningslinjene: "..Det omfatter ikke diskusjoner angående piratkopiering, diskusjoner rundt hva

som i følge norsk lov er lovlig og ulovlig"

 

Admin: Lenge leve sensuren!!!

 

 

 

 

Nuff said!

 

Btw: har hørt at play.com er ganske bra, hehe!

Lenke til kommentar

Fantastisk .... tråden startet bra med en enkel forespørsel om hvor en kan kjøpe billige retail filmer, så klarer et noe latterlig enkeltindivid å gjøre hele posten om til en standard diskusjon om etikk og moral ved piratkopiering..... det er bare .... fantastisk ..... Den geniale siden om "How many forum users does it take to screw in a light-bulb?" popper stadig opp i hodet mitt.

 

Anyway... til trådstarter: dvdboxoffice.com funker bra. dv-depot.com har nok den beste løsningen: de setter "gift" på pakken, samt at de også noterer at platene er "used". Det de gjør i disse tilfellene er å ta discene ut av coverene samt å pakke dem inn i tørkerull. Når de i tillegg setter lav verdi på produktet så har ikke norske tollere så mye de skal ha sagt.

Lenke til kommentar

Til bajsmaster:

 

Den virksomheten som beskrives i din post er ulovlig. Smugling kalles det. Så lenge du ikke er i god tro, noe du opplagt ikke er, så er dette en handling som er belagt med straff!

 

Regner med at forumets moderatorer ikke aksepterer at dette blir en arena for utveksling av metoder som omhandler å lure norske tollere. Ganske alvorlig faktiskt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...