Gå til innhold

hva trenger en god spill/filserver


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

trenger nå vel egentlig ikke win2k3 server for å kjøre en fil/spillserver...

 

Men du burde ta en titt etter firmaer som selger brukte maskiner til skoler el.l. Finnes en del av de rundt om i landet. Der kan du få brukbare servermaskiner for en tusnlapp eller to (vel og merke hvis du godsnakker litt med dem - de selger som regel ikke til privatpersoner i utgangspunktet..), og som vi alle vet er det bedre å ha dedikerte servere enn å kjøre doom3, farcry og filserver på samme maskina... ;)

Endret av oycob
Lenke til kommentar
Det der er alt for mye... Helt unødvendig etter min mening...

 

En PC bassert på XP (Duron og for den saks skyld) er mer enn nok...

Duron holder ikke til spillserver.

Nah... Jeg ville trodd at en 1,6/1,8 Duron ville funket sånn ca. greit til å være så rimelig... men gå for XP... gir en del bedre kraft...

Lenke til kommentar

er snakk om at han skal ha en spillserver og en liten filserver så vidt jeg har forstått. (de to lar seg egnetlig ikke kombinere dersom det skal være en grei spillserver og en stor filserver, da er det bedre med to små servere)

 

Eneste fornuftige da må jo være en athlon xp av noe slag med 1GB nogenlunde billig ram og hk med integrert grafikk. Billig og bra :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9018234

Først og fremst: Å ha filserver og spillmaskin i en og samme kasse er noe man burde unngå. Men som nevnt det kommer helt an på hva en ønsker å dele og mengden av det. Spytt heller i litt penger og kjøp deg 2 pc'er, en til fildeling og en til spilling. Sånn sett får du maksimal ytelse for hvert område.

 

Og skjermkortet som ligger i denne handlevogna er det nesten bare å glemme å kjøre doom3 på. (Tatt i betraktning at du ikke liker å spille i 640x480 med alle detaljer av.)

 

edit: woho, post nr.200!

Endret av Slettet+9018234
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...