Gå til innhold

Innspill: Hardware.no's objektivitet!


Anbefalte innlegg

Hei!

 

I telenor saken(e) som ruller inn over hardware.no sine sider gjør at jeg nok en gang har problemer med å stole på hva dere skriver. Det oser av subjektive meninger og krass kritikk over en lav sko. Dette er lavmål! Nyhetsmeldinger skal kun referer til hva som er sakens kjerne, IKKE hva journalisten mener om saken.

 

Jeg har derfor en intens oppfordring til dere om å gå i dere selv og tone flagg, er dere en nyhetsformidler? Eller er dere et talerør for frustrerte tenåringer som tror at gratis internetaksess er en menneskerett?

 

Jeg er ingen telenormann og kan til tider være oppgitt over både prispolitikk og service innstilling. Men på den annen side har jeg også en klar oppfatning at det også telenor skal tjene penger.

 

Jeg håpa snart at dere i Hardware.no kunne lære at en sak har flere sider og skal belyses ut i fra dette. Dette er barnelærdom i all kritisk journalestikk!

 

Det jeg ellers lurer på er om dere er like subjektive i alt dere fremfører. Kan jeg virkelig stole på at dere er objektive i andre tester? Jeg har etterhvert mine tvil om jeg kan feks stole på hardware guiden og andre tester.

 

Dette burde dere gjøre noe med! Selv frekventerer jeg disse sidene mindre og mindre da jeg blir provosert over vinklingen dere kjører. Og som sagt: Kan jeg virgelig lite på hva dere prøver å fortelle meg?

 

-G, som prøver å komme med litt konstruktiv kritikk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


geiran skrev (2002-05-02 09:23):

Hei!


I telenor saken(e) som ruller inn over hardware.no sine sider gjør at jeg nok en gang har problemer med å stole på hva dere skriver. Det oser av subjektive meninger og krass kritikk over en lav sko. Dette er lavmål! Nyhetsmeldinger skal kun referer til hva som er sakens kjerne, IKKE hva journalisten mener om saken.


 

Jeg er helt enig med deg i at subjektive meninger ikke hører hjemme i journalistikk. Tok derfor en titt på forsida vår, for å finne ut hva du siktet til (siden du ikke refererte til noen konkret sak).

 

Den eneste nyheten jeg fant om Telenor på dagens forside var http://www.hardware.no/nyheter/april02/ads...llerskritt.html. Etter å ha lest denne forstår jeg imidlertid ikke hva du sikter til som "subjektive meninger".

 

Setter stor pris på om du kan konkretisere litt. En URL eller sitat, så blir det litt enklere å forstå hva du sikter. For som du selv sier bør ting begrunnes og dokumenteres :smile:

 

Forøvrig er det viktig å skille mellom forumet og de offisielle nyhetene.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldingen Geiran, helt klart viktige ting du tar opp her! Objektivitet er alfa og omega, og vi gjør alt for å opprettholde denne.

 

Har du konkrete tilfeller å vise til hvor du mener vi ikke har ivaretatt objektiviteten? Og i tilfelle, hva burde vi gjort annerledes?

 

Jeg beklager at du tviler på objektiviteten til nettstedet vårt, bl.a. når det gjelder tester og guider. Hvis det er til noen "trøst", kan jeg love deg at det som fremkommer i disse artiklene er basert på objektive iakttagelser og er "the real thing" :smile:

 

_________________

Howard

www.hardware.no

 

[ Denne Melding var redigert av: Howard på 2002-05-02 10:38 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-05-02 09:23, geiran skrev:

Hei!

Jeg er ingen telenormann og kan til tider være oppgitt over både prispolitikk og service innstilling. Men på den annen side har jeg også en klar oppfatning at det også telenor skal tjene penger.



 

De to første er jeg helt enig i. Den tredje må jeg si meg uenig i. Som du sikkert vet er media den 4. statsmakt. Oppgavene består bl.a. i å være en vaktbikkje som passer på at forbrukerne blir utnyttet av store selskap som tar ut monopolgivinst.

 

Gratis internetaksess er en folkerett, er urimelig. Internetaksess til folket til rett pris er rimelig. Dessuten ikke for mye å forlange i et høyteknologiland.

 

Ditt motargument kan være at Telenor IKKE har Monopol. Du har selskap som NextgenTel. Ikke i Nord-Norge. Resten leier kobber hos Telenor. Dersom man ser på prisstrukturen i Sverige, så skjønner man at noe er galt.

 

Et grovt eksempel er ISDN og Norge. Alle som har litt peiling skjønner at artikkler som "Norge i verdenstoppen på ISDN, Sverige på bredband" IKKE er et komplemet til Norge i hvert fall. Hvilket selskap tror du har melket ISDN-kua i mange år (og fremdeles gjør det) og hindret utviklingen i Norge. Monopolgivinst fører til samfunnsøkonomisk tap i praksis.

 

Man kan si at et A/S ikke skal ta hensyn til det samfunnsøkoniske, men bare til egen vinning. Jeg sier meg enig i det. Men når et selskap er i den gunsitge situasjonen den er i pga politikk og ikke pga talent, men blitt gitt en sølvskje av Norge, så burde de ikke utnytte situasjonen. Samme gjelder for øvrig for SAS.

 

Et spørsmål til slutt:

Kan man sammenligne et selskap som telenor sin internettrafikk med en handelsbalanse. Alså de betaler når egene kunder bruker andre sine nett, mens de får penger når kunder i andre selskap bruker sitt eget nett? Hvis det er riktig så pisser man egentlig seg selv oppetter ryggen med å hindre utviklingen av bredband. Siden innholdet i Norge blir mye dårligere. DVS at nordmenn må ut for å finne bra innhold og utlendinger finner lite interesant i Norge. Som igjen fører til "handelsunderskudd". Da nytter det ikke å klage på at de "ikke er fornøyd med prisbildet".

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Kafarsken på 2002-05-02 11:03 ]

Lenke til kommentar

Først: Til ham som begynte en diskusjon omkring telenor og dens virksomhet: Innlegget var ikke ment som et innlegg i denne debatten. Det var bare et forsøk på å tegne et nyansert bilde. Jeg etterlyste rent og skjær objektivitet fra artikkelforfatteren.

 

I den siste artikkelen: http://www.hardware.no/nyheter/april02/ads...llerskritt.html

 

Står det blant annet:

 

"Det går forøvrig stygge rykter om tellerskritt på ADSL."

 

Hvor mye hold er det i disse ryktene? Og hvorfor er de stygge? Foreløpig er vel dette kun spekulasjoner på bakgrunn av det T. Hermansen uttaler i pressekonferansen?

 

"Et lite tankekors er det kanskje at de kundene som ikke bruker mye båndbredde blir nødt til å betale "blodpris" for å være konstant tilgjengelig, da Telenor neppe vil sette prisene lavere."

 

Å bruke ordet blodpris er vel ikke så rent objektivt?

 

"Dersom Telenor endrer kostnadsstrukturen vil dette også ramme de andre tilbyderne i markedet fordi det er Telenor som eier kobberet. Hvilken prispolitikk disse velger vil avhenge av den linjen som Telenor legger seg på."

 

Dette tror jeg ikke at artikkelforfatteren har hold for å uttale seg om.

 

"Telenor hadde forøvrig i 2001 et overskudd på 10,3 milliarder kroner og 8,3 milliarder kroner i år 2000. Dagens kostnadsstruktur og prispolitikk burde dermed ikke være helt utilfredsstillende for den norske telegiganten."

 

Det som ble sagt på fremleggingen av 3 måneders resultatet var at det var mobildivisjonen som dro avgårde med det store resultatet. Dessvverre for oss er ikke Telenor situasjon som gjør at den kan bruke inntekter i en avdeling til å dekke tapet i en annen. Som alle andre konkurranseutsatte bedrifter må den gi avkasting til dens eiere. Da må den (dessverre kanskje?) sørge for at alle delene av dens produktområder går i pluss.

 

Forøvrig: Kjære Telenor (Poet til kamp mot Telenor) debattinnlegget stod som en nyhetssak på fremsiden av hardware.no

 

Personlig synes jeg også at hardware.no hadde vært tjent med å kun referere til innlegg i forumet som er oppretta av dem, IKKE innlegg fra andre.

 

Håper dette var avklarende. Forøvrig har jeg merka tendenser tidligere om rosende omtale av AMD overskudd og ditto hånlige ord om dårlig salg fra Intel. Håper dette er noe som omtales mer nøytralt i fremtiden. (Mulig det ikke blir gjort lenger heller. Lenge siden jeg har observert det når sant skal sies.)

 

-G

Lenke til kommentar

Veldig enig med geiran her, særlig når han drar frem eksempelet med Telenors overskudd de siste årene. Dette overskuddet er resultatet av meget gode investeringer innenfor diverse teknologiske områder, både i inn og utland. De er bandt annet ledende i verden innefor noen av dem. Så som geiran så fint skrev så kan Telenor ikke bare dekke underskuddet i f.eks. Telenor Plus fra de andre datterselskapene. Det virker også som om mange her inne bygger argumentasjonen sin rundt at Telenor tjener godt med penger for tiden, er ikke det da hele poenget? De skal da ikke drive sosialtjeneste...

 

 

Med vennlig hilsen

Sindre Hellevik

...Som er fornøyd med ADSLen sin fra Telenor, som faktisk er mer stabil og raskere enn NGT linja :smile:

Lenke til kommentar

Øh... Med fare for å prakke på meg mange folk...

 

Du klager over det språket Hardware.no bruker. Har du noen gang tenkt på at over 50% av leserne til Hardware.no er ungdommer mellom 15 og 20 år ?

 

Ikke alle ungdommer er kjent med det pene språket.

Det er mange som faktisk forstår ting og tang bedre om man jekker seg ned til dems nivå og bruker dems språk.

 

Personlig syns jeg folkene i Hardware.no er flinke i språket de bruker og fortjener ros for måten de når fram til leseren.

 

At du kritiserer artikkelen om AMD vs Intel som de skrev for ikke så lenge siden, skjønner jeg ikke helt, da jeg syns de la seg på en linje som "beskrev" hvordan forholdene lå ann til å bli slik det så ut nå.

 

Om du har vært en "gamer" i dine yngre år, husker du kanskje et blad som het GamePro? Det skrev om både Nintendo, Sega og Playstation osv...

 

Hvor ofte la ikke de seg på samme linje som Hardware,no og skrev om at ditten og datten er best akkuratt nå og det lønner seg ikke osv? De hadde og har fortsatt tusenvis av lesere verden over.

 

Til sist vil jeg bare si:

 

Om du ikke vil lese det Hardware.no skriver, trenger du ikke lese det. Vi lever tross alt i et fritt land og folk kan lese det de vil. Du kan jo bare la være å stikke innom disse sidene. Enklere blir det ikke. Om jeg ikke vil ha kontakt med naboen, unngår jeg bare han. Hvor vanskelig kan det bli?

 

Stå på alle ansatte i Hardware.no Dere gjør en god jobb og skriver bra. At dere linket til det diktet syns jeg bare er fint. Man må jo få seg en god latter en gang innimellom (i dette tilfellet var diktet sant :smile:

Lenke til kommentar

å påberope seg objektivitet er problematisk da jeg mener at det uansett er en bevisst eller ubevisst og ofte tildekket subjektivitet i alt mennesker foretar seg, uansett er det et vitenskap-filosofisk spørsmål. Jeg er i en viss grad tilhenger av konstruktivisme som vitenskapelig forståelsesmåte. Det journalister og Dere kan tilstrebe er f.eks. å være bevisste på egne før-forståelser, meninger og egne holdninger i forhold til en gitt sak og på denne måten forsøke å innta en observator-rolle hvor man ønsker å belyse saken fra flest mulige vinkler for å oppnå et mest mulig helhetlig bilde av saken. Menneskets rasjonalitet er uten tvil en begrensning i så henseende, vi har skjelden tilgang til all relevant informasjon, vi velger ofte vilkårlig hva vi anser som relevant informasjon osv.

Uansett mener jeg at hardware.no gjør stort sett svært god jobb, takk for fine sider.

 

Og til slutt, har noen peiling på noen gforce 4MX PCI kort? jeg vil ha det!!!

 

[ Denne Melding var redigert av: heraldo på 2002-05-02 13:37 ]

Lenke til kommentar

hardware.no fremstår (slik jeg ser det) som et uavhengig fora hvor de 'ansatte' serverer nyheter innen datamarkedet. en bør vel egentlig være kritisk til det mest en leser, men hardware.no går jo for å være et uavhengig fora og det bør derfor ikke være farget (for mye) av journalistenes syn på microsoft/intel/telenor.

 

da hardware.no skal fremstå som nøytralt er jeg enig med han som started innlegget at også journalistene bør ha en mest mulig nøytral tone på det de skriver. selv om de fleste som leser/bruker hardware.no er mellom 15-20 år og mange av disse fjortissene har lagt store firmaer som intel/micrisoft/telenor for 'hat' så trenger ikke hardware.no være gjennomsyret av det samme synet (hvis de fremdeles ønsker å være et 'nøytalt' sted da vel å merke). har selv blitt 26 og fått et litt annerledes syn på sakene enn en har når en er på den nevnte alder...

 

har brukt hardware.no i cirka 2.5-3 år og synes dette har vært et bra fora for å holde seg oppdatert innen det meste som rører seg innen datajungelen.....

Lenke til kommentar

vel...skal vi se

 

jeg mener at hw.no's skribenter er flinke, de skriver på en måte som alle sammen forstår, eller misforstår.

 

om du som starta denne tråden synes at hw.no folkene har et veldig subjektivt syn på enkelte ting, så kan det være fordi hanhun har forsøkt å bruke litt sterkere ord på enkelte ting, som "blodpris". det er et uttrykk som blir brukt overalt i det ganske land, men det er Svært få som vanligvis blir støtte av å høre den definisjonen...som vi nordlendinger, vi er berømte, eller beryktede for å bannes mye, enkelte kan finne det støtende å høre på oss snakke, men for de aller fleste er de inneforstått at nordlendinger bannes! men dette kom litt skjevt ut...

 

sakens kjerne, er at de aller fleste journalister lever i konstant fare for å bli oppfattet som subjektive, uansett hvor mye de prøver å unngå det,så er det alltid noen som ser flisen i brorens øye også videre, men min oppfatning er at hw.no folkene har generelt veldig bra objektivitet på artiklene sine, det hadde nesten vært rart om ikke det noen gang hadde smuglet seg inn noe som kan virke litt subjekktivt.. :smile:

 

uansett, si ifra hvis de noen ganger kommer med direkte påstander, som "amd suger og intel suger"

 

da er det behov for å revurdere en boikott....hehe :wink: men det er alt fra meg, er ikke sikker på om alle mine poenger kom fram, siden jeg er litt dårlig å formulere meg....

Lenke til kommentar

1. Snittleserne våre er 25 år :smile:

 

2. Vi setter stor pris på at temaet tas opp og vi ønsker å fremstå som objektive, men samtidig har redaksjonen som mål at de skal være kritiske. De skal finne nyheter som er av interesse og sette de litt på spissen.

 

Vi er objektive fordi vi er kritiske mot alle og ikke bare mot noen selskaper. Jeg er enig i at det til tider kan virke som om Hardware.no skulle ha noe imot enkelte selskaper, men det er altså ikke tilfelle. Når vi har mange saker om et firma er det fordi firmaet har gjort noe, eller planlegger å gjøre noe, som vi ønsker å få frem. Som sagt har vi en kritisk holdning og da kan det lett oppfattes som at vi er tildels subjektive.

 

Vi kan ta et eksempel... Telenor og ADSL. Det var vel det som begynte denne diskusjonen. Det er, slik jeg ser det (men, nå jobber jeg ikke redaksjonelt), minst to måter å vinkle saken på.

 

I. Telenor vurderer å innføre tellerskritt på ADSL og derved ta bort mye av poenget med fastlinje. Det vil medføre langt høyere kostnader for de som bruker ADSL mye.

(den saken vi la frem)

 

II. Den ikke fult så kritiske vinklingen er;

Telenor senker prisene for den vanlige ADSL-bruker! Telenor vurderer å innføre et system som gir den vanlige ADSL-bruker lavere kostnader. Hermansen sier at de ser på en annen prisstruktur, hvor bruk blir en del av kostnadsbildet. Dette er en god nyhet for de fleste ADSL-brukere som vil få lavere kostnader.

 

Begge versjonene tar for seg det samme, men er vinklet fra forskjellige standpunkteter. Jeg sier ikke at den ene er bedre enn den andre vinklingen, men vi har valgt å legge oss på den kritiske versjonen. De store selskapene fremlegger selvsagt versjon 2, men vi er ikke alltid enige :smile:

 

Hvis en har det i mente når en leser sakene våre er jeg sikker på at en ser at vi ikke er partiske, men bare sunt kritiske til slike utspill som går ut over enkelte brukere.

Lenke til kommentar

:lol:

 

Si meg, hva tror dere journalistikken hadde vært uten journalister som farger det de skriver med litt subjektivitet. Drit kjedelig, spør du meg!

 

Jeg synes uansett ikke det er noe urimelig å mene noe som journalist heller, selv om man må forlange en hvis objekrivitet.

 

HW.no stå på!

 

Men ikke la subjektiviteten det ta overhånd... :wink:

Lenke til kommentar

"pgressum

 

II. Den ikke fult så kritiske vinklingen er;

Telenor senker prisene for den vanlige ADSL-bruker! Telenor vurderer å innføre et system som gir den vanlige ADSL-bruker lavere kostnader. Hermansen sier at de ser på en annen prisstruktur, hvor bruk blir en del av kostnadsbildet. Dette er en god nyhet for de fleste ADSL-brukere som vil få lavere kostnader. "

 

Men da faller jo argumentet om for dårlig intjening vekk, så utallelsen til Hermansen må tolkes dit at de vil at alle ADLS brukeren skal betale mer slik at de kan tjene mere penger.

Prinsipielt ikke noe galt i det, men staten er største eier i Telenor og har utrykt et ønske om bredbånd til folket og da er vel dette i strid med den største eiers ønske?

Vet at dette blir litt på siden av diskusjonen men syns det er et poeng som ser ut til å være glemt.

 

Jeg syns HW.no har opptråd riktig i denne saken siden det her er snakk om et selskap som i flere saker har opptråd arogant både i forhold til kundene og eierene sine. Og hvis det ser ut til at Telenor får masse kjeft av media, og da ikke bare HW.no, kan det ha noe med måten selskapet har opptråd i del saker i de siste årene. De har, om jeg blir nødt til å minne folk på det, tapt en god del rettsaker de siste 2 årene som har gått på overprising av produktene sine.

 

Så hvis media stiller seg kritisk til de prispolitiske vedtak som Telenor gjør eller planlegger å gjøre, så må det kanskje ses i forhold til den måten de er kjent for å gjøre forretninger på.

 

PS!

 

Kan jeg få nevne at Hermansen er en gal gal mann!

Noen som husker da han kakket til en reporter, sa senere at han trodde det var en narkoman... bare synd han ikke så båndopptakeren.

Lenke til kommentar

Kan ikke se noe poeng i å argumentere for at alle artikler på HW skal være nøytrale. Media skal formidle et budskap - og velger selfølgelig en vinkling ut ifra hvordan de vil belyse saken.

 

Nei, jeg synes egentlig at HW gjør en veldig god redaksjonell jobb. Jeg kan ikke se noe problem i at HW tar standpunkt i prinsippielt viktige saker.

 

Så til telenorsaken: Jeg synes ikke på noen måte det er urimelig at HW tar et standpunkt som er til fordel for forbrukerne. Når telenor hevder at deres endrede prisstruktur vil gjøre det billigere for folk flest er det selvfølgelig rein skjær løgn. Det er rett og slett ikke forenelig med argumentet om at de må endre prisstruktur for å få tjene penger på ADSL. Endringen skal jo føre til at de får mer penger inn i kassa og da må de pengene nødvendigvis komme fra brukerne.

 

Nå er jo ikke jeg så sikker på at telenor taper penger på ADSL utbyggingen sin heller. På pressekonferansen sa de nemlig at Telenor Plus-divisjonen ikke tjener penger på ADSL, men mesteparten inntektene fra ADSL havner jo ikke der - men i Telenor Networks-divisjonen!

Lenke til kommentar

Mulig jeg tar feil, men er alle som skriver for HW.no utdannede journalister? Er ikke dette "vanlig" data interesserte folk som ønsker å formidle nyheter ut til oss andre? Har fulgt med på HW.no i mange år og syntes at de gjør en fantastisk jobb, dette er ikke noe de tjener seg rike på heller. (håper/regner med at noen retter på meg om jeg tar feil)

 

Jeg stiller meg kritisk til det som blir publisert og sagt. Forlanger ikke at de skal være proffe, men jeg syntes de gjør en like bra jobb som de store avisene. Måten de utrykker seg på og legger fram nyhetene engasjerer meg og jeg syntes at deres kritiske og til tider litt subjektive syn på saker er med på og skape et godt bilde av hvordan det er.

 

Selvfølgeig krever jeg objektivitet når det er snakk om tester ol.

 

Stå på, lykke til videre og gjør en like god jobb i framtiden!

 

Knut Martin

 

[ Denne Melding var redigert av: knut82 på 2002-05-03 23:45 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-05-03 23:41, knut82 skrev:

Mulig jeg tar feil, men er alle som skriver for HW.no utdannede journalister? Er ikke dette "vanlig" data interesserte folk som ønsker å formidle nyheter ut til oss andre?


Du har helt rett! :smile:

 

Takker forresten for all konstruktiv kritikk og hyggelige tilbakemeldinger. Det varmer å lese sånt, og ikke minst øker det motivasjonen, så vi kan servere enda flere nyheter, tester, guider etc! :smile:

Lenke til kommentar

Litt festleg diskusjon.

Det var ein som nevnte at det ville vore kjedeleg om alle skulle skrive objektivt. Det er eg heilt enig i.

For å ta eit eksempel på nettjournalistar som ikkje kan skuldast for objektivitet kan vi ta The Register. Dei sparkar til alle kantar, og er enkelte gonger på kanten til å vere useriøse.

Til tross for dette blir dei brukt som kilder, og linka til i hytt og vær frå andre nettmedia.

Dette tyder jo på at dei har opparbeidd ein respekt og eit omdøme for å vere truverdige, til tross for sine subjektive innspel og 'anti-storselskap'-haldning.

 

Det heile kokar ned til at dei har vald ein redaksjonell profil, og blir tekne for det dei er. Lesarane veit kva dei får, og les artiklane med ei saltbøsse ved sida av tastaturet.

 

Og det er vel her "problemet" til hw.no ligg. Dei har ingen einskapleg redaksjonell profil og det mange forskjellige skribentar med forskjellig utgangspunkt for å skrive.

Dette er noko vi må leve med inntil (om?) hw.no blir fullt ut kommersiell med betalte skribentar.

 

Det tek dessutan tid å etablere sin eigen profil, men eg trur hw.no er på rett veg, blant anna med webshop-guiden, pristestane og anbefalingsseksjonen, som etterkvart er lenka til frå andre nettmedia.

Slik eg opplever det så er det dette (samt forumet :smile:) som er 'the main assets' (kva no det heiter på nynorsk?) for hw.no, og at nyhenda på framsida er meir støtte-verksemd, som eg plukkar opp frå andre plassar uansett.

 

[ Denne Melding var redigert av: Ola PeK på 2002-05-04 15:50 ]

Lenke til kommentar

Jeg stiller meg kritisk til våre telenorvenner, som en del andre har startet nyregistrert med kritiske meldinger ang. hw.no, forumet eller den almenne oppfatningen av en sak. Eller, som i en annen (tidligere) sak drevet reklame på nytt nick.

 

når du trekker inn det diktet som det ble linket til på fremsiden, her et eksempel fra en annen, profesjonell avis, nemlig nettavisen:

Telenor best i taperklassen

Dyrere bredbåndssurf fra Telenor, med orbruk som: Tormod Hermansens avskjedsgave til Telenor- kundene er økte priser på bredbåndstjenesten ADSL. Ordningen med fastpris gir ikke nok penger i Telenor-kassa.

 

Hermansen vil ha tellerskrittene tilbake.

Leserstorm om bredbånd, sitat:

«Glimrende, slik leser jeg dette utspillet fra Telenor:

– Vi i Telenor ønsker ikke flere privatkunder, vennligst ta kontakt med alle andre ADSL leverandører da de er MYE rimeligere enn oss og de tjenester vi har........»

 

litt andre aviser:

dinside: Dyrere ADSL enn de fleste | Telenor hevder at ADSL ikke lønner seg, og vil innføre tellerskritt. De "glemmer" å fortelle deg at Telenor har mye høyere ADSL-priser enn Sverige, Tyskland, England og USA.

 

Noen aviser har bedre kontakter enn andre, og bruker derfor personer til å si sin mening, som avisa til Lanze ( :roll: ), Stavanger Aftenblad: Underskriftskampanje mot Telenor | Forbrukerombud Bjørn Erik Thon mener Telenors planer om å innføre tellerskritt på ADSL for kunder med bindingstid er ulovlig.

 

Dette er vel ikke din private hjemmeside, er det vel?

Du er vel ikke en del av Brigstoftes nærmeste vennekrets?

Du er vel ikke ansatt av Farum kommune?

 

 

Hvis jeg har satt ting vel mye på spissen er det bare å ikke lese det, noe førsteposteren skrev ("kommer innom sjeldnere og sjeldnere", eller lign.) :grin:

 


 

alltid kritisk til "newkids" :grin:

Lenke til kommentar

Sjanten:

 

Jeg er ingen nykommer. Jeg var med på gamle Delphi forumet. Legg gjerne merke til når jeg er registrert. At jeg har få skrevne innlegg har noe med jobbsituasjon og mitt engasjement på det nye forumet å gjøre, ingenting annet.

 

Forøvrig lar jeg mine ord om objektivitet stå. Det er selvsagt opp til hw.no å styre seg inn på hvilken linje de vil.

 

-G

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...