Gå til innhold

10 DVD for kr 79,- hos RIMI


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
For øvrig er det cakebox dvs u/cover men hvem bruker det ?

Jeg blant annet! Frykeltig upraktisk å dra rundt med hundrevis av dvd'er. Jeg kjøper alltid på spindel og samler de en i av mine caselogic cd/dvd-mapper med plass til 208 i hver.

du bruker mapper, ikke cover

Lenke til kommentar

DVDene på Rimi er av merket Anwell Precision Technology.

Manufacturer ID: AN31. Disse skivene støtter bare brenning opptil 4x hastighet.

 

Case closed.

 

 

Har nå brent et par plater med helt ok resultat. Klart at disse skivene ikke kan måle seg med Verbatim sine, men de virker greie nok alt tatt i betraktning

Endret av Montag
Lenke til kommentar

Sjekket ut platene på jobben idag. Var ikke så mye info om de, på pakken står det bare "Act Storage DVD-R", ikke noe mer.

 

Hvorfor så mye styr egentlig? Det er da ikke noe særlig bra tilbud... Får jo kvalitetsplater billigere enn det der. F.eks. 25pk Verbatim til 149 på elkjøp og lefdal. Eller 25pk Eproformance til 149 hos Norwaydisc.no 

 

Er vel kanskje fordi de som kjøper dvd-platene sine his rimi ikke vet forskjell på en god og en dårlig en.

Lenke til kommentar

Hvordan skiller man mellom høy- og lav-kvalitets plater egentlig ? De er jo ikke vært på markedet så lenge at noen vet hva som holder i lengden. Dette har vel stort sett gått på brennehastighet og kompabilitet med brennere ?

 

Testa nettopp "Rimi"-platen med DVD-identifier. Den rapporteter at det er plater fra Anwell Precision Technology- type AN31. Ingen feilmeldinger av noe slag.

 

Testa deretter noen Verbatim DVD som jeg kjøpte på Komplett for et par-tre mnd siden for kr 440/25pak som skulle være super kvalitet produsert i japan og fikk flere feilmeldinger. Tror forøvrig ikke Elkjøp har tilbud på kr149/25pak lenger - ikke offisielt i hvertfall.

 

Min brenner er LITEON 851s.

Lenke til kommentar
I følge OC-Freak er de ikke all verdens kvalitet, men hva er kvalitet. Kanskje OC-Freak er kjøpt og betalt av noen til å skrive det han skriver - Verbatim f.eks.

Ja han er nok betalt av Verbatim, Ritek, Optidisc, Taiyo Yuden og andre kvalitetsmerker han anbefaler til å spre deres propaganda på et forum i Norge....

 

Må være stinn med andre ord!

 

Kan det være at han rett og slett har litt peiling....?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...