Gå til innhold

Løsning på harddiskstørrelse-problem


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte en ny harddisk på 160GB, den ble oppdaget av BIOS og jeg kjørte Seagate sitt diskverktøy for å partisjonere og formattere. Disken dukket da opp med egen bokstav i Windows (XP, sp1) men når jeg klikket på den fikk jeg melding om at den ikke var formattert. Prøvde deretter å formattere den, men etter endt formattering (100%) meldte den at formatteringen feilet. Prøvde mye forskjellig, partition magic mm. før jeg gav opp og leverte disken tilbake med antagelsen at den var ødelagt.

 

Kjøpte en ny disk på 200GB og fikk til min store forbauselse se at problemet gjentok seg. Akkurat som før. Jeg skjønte da at det ikke var disken som var problemet. Prøvde å skifte kabel uten hell. Etter mye riving i håret og søking på nettet kom jeg over noe som endelig funket.

 

Det viste seg at jeg måtte installere ny versjon av Intel Application Accelerator, så var problemene over. Dette er ATA drivere for utvalgte chipsett, blant annet mitt (Intel 845PE, hovedkort ASUS P4PE), som fulgte med hovedkortet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...