Gå til innhold

Dårlige og gode ting med PortaPro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel.. Det er utrolig bra lyd som kommer fra de, samtidig som det er livsgaranti på de... Det eneste som er negativt for enkelte er prisen. De ligger vel på rundt en 500-600, noe som enkelte ikke er villig til å betale. Men de er absolutt verdt pengene og de er et utmerket valg til ditt bruk :yes:

Lenke til kommentar
Negative sider:

- dårlig lyd.

 

Positive sider:

- Billig

 

-----

 

konklusjon: om du ikke setter så høye krav til lyden så er de et røverkjøp. ;)

 

Lol.. Rens øra dine gutt! Kremlyd..

 

med fare for å starte en uendelig diskusjon omkring det noe subjektive temaet "god lyd" så våger jeg å påstå at Koss PortaPro er søppel i forhold til (eksempelvis) enhver Grado hodetelefon.

 

Noen vil påstå Cervin-Wega høyttalere produserer god lyd, jeg vil si det er altfor mye bass og minimalt med god mellomtone. Noen påstår PortaPro er god lyd, jeg påstår det er altfor mye bass og forvrenging i forhold til hodetelefoner i en noe høyere prisklasse. Noen påstår Eltax er fenomenal lyd, andre blir ikke fornøyde før et par Martin Logan står i stua...osv osv

 

Lyd er subjektivt, prøv heller å utdyp hva/hvorfor lyden er som den er slik at den endelige "konklusjonen" blir opp til trådstarter.

 

Jeg for min del vil be trådstarter merke seg mengden bass kontra evnen til å spille klassisk/lyse "duse" og svale toner. Jeg vil si PortaPro funker bedre med Rage Against The Machine enn Eva Cassidy for å si det slik...

Når man er i denne prisklassen får man aldri i pose og sekk, altså må musikalske preferanser være avgjørende..

 

:)

Lenke til kommentar
Trådstarter er ikke en audiofil, vil bare ha en lett hodetelefon med god lyd (i mine ører) til rimelig penge. :)

 

Spiller forresten mye Morrissey, Shins, Dave Matthews Band m.fl

PortaPro er sikkert en hodetelefon du vil bli fornøyd med da. Det er dog mye bass og dynamikk i Koss, vel mye etter min mening (jeg blir fort lei av mye bass helt inni øra) :p

 

Jeg har hatt fire forskjellige Koss-produkter, blant annet "The Plug" og en av modellene like under PortaPro. Fine specs på dem alle, men etter et par måneders bruk fant jeg fort ut hvorfor Koss har lifetime warranty..

 

Samtlige har gått i stykker og jeg bruker audio-utstyr ganske så forsiktig.

Av den grunn vil jeg be deg se litt mer mot Sennheiser før du bestemmer deg...

Jeg har bruk for et par nye portable ørepropper til MD'n min og vurderer MX-serien sterkt...Koss er iallefall uaktuelt...

 

Sennheiser PX 250 kan være et godt alternativ til Koss....

Lenke til kommentar

De som vil ha et par Grado SR125 kan jo bare bla opp et par tusenlapper for dem, og de som vil ha Portapro kan jo bare bla opp rundt 4-500,- for dem. At det finnes folk som fremdeles ikke forstår forskjellen på et par hi-fi hodetelefoner med steintung kabel med tykkelse ala bredbånd kabel, beregnet for hjemmelytting, og et par Portapro som er lette i vekt og å legge sammen, beregnet for utendørs og omflakkende bruk, er jo deres eget problem.

 

Jeg har hørt en del på Grado SR 125 og har et par Portapro. Bassen er det mer av på Portapro, men den er bedre definert på SR 125, likeså med mellomtone og diskant. Slankere og med mer kontroll på SR 125. So what? Jeg går ikke mellom støyende maskiner og hører på Beethoven når jeg jobber, gjør jeg vel..?! Nei, jeg hører på alt mulig med rytmer som kan høres gjennom støyen på stedet jeg jobber, og til og fra på bussen.

 

Hjemme har jeg et par AKG 141, som har et litt mørkere klangbilde enn jeg egentlig liker, men jeg gidder ikke å prioritere nok til å kjøpe SR 125 eller 60 / 80 (som er omtrent det samme i lydkvalitet) ennå.

 

PS*

Portapro er behagelige å gå med, og lydbildet er lett å like. Hører du mye på musikk med en del bass og hardtslående rytmer, vil du garantert like Portapro. Ikke sagt at SR serien ikke kan gjøre det samme, men de er mer sofistikerte i så måte.

Endret av Hidden
Lenke til kommentar

Siden ingen har nevnt det: de bråker litt mye ut til andre rundt deg.

 

Mye bass, lettdrevne og spiller høyt. Mye "trøkk".

Billige, men god lyd for prisen synes nå jeg (metal / hard rock for det meste på meg).

Ikke noe for klassisk musikk og slikt som nevnt tidligere her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...