Gå til innhold

Min første Wap-side


Anbefalte innlegg

Hei folkens. Har drevet litt med en wap-side i det siste. Og nå er den publisert.

 

Det er en wap-side for websiden som jeg er redaktør for da, som driver med spillnyheter. Du kan lese de siste 5 nyhetene som finnes på websiden rett på mobilen. Også kan man være aktiv i forumet fra telefonen også, skrive innlegg, lese innlegg, skrive og lese PM og hele pakken, er ganske stolt, da jeg ALDRI har gjort lignende før.

 

Det som er litt kult er at alt jeg slipper og oppdatere wap siden for hver nyhet jeg vil ha inn. Når jeg skriver en nyhet på websiden, havner den også automatisk på wap-siden. Ganske genialt ikke sant?

 

Les alt om det her:

http://www.gamesfreak.net/modules.php?name...article&sid=702

 

Du kan se wap-siden her:

http://wap.gamesfreak.net

 

Si gjerne hva dere synes, jeg er ganske ny med dette wap greiene så det er ganske enkelt foreløpig, men har litt planer jeg ønsker og gjennomføre etter hvert. Men jeg er litt stolt da, jeg driver en av de mindre store spillsidene i Norge, men er først med egen wap-portal i hele landet.

 

Tenshi :cool:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, takk for god respons. Jeg vet ikke hvor mange som tilbyr denne tjenesten. Men jeg mener det er på tide folk innser hva Wap egentlig kan brukes til. Er så mye mer enn bare værvarsel, fotball resultater, ringetoner\logoer\bildebeskjeder o.s.v som kan brukes.

 

Jeg håper dette blir populært da, er eneste i norge som har dette (så vidt jeg vet), selv om tv2.no også tilbyr dette med nyheter via wap (de har litt om spill p.g.a tidligere Sone 2).

 

Jeg vet ikke helt hva du mener med Open Mobile Alliance, jeg vet ikke helt hva det er for noe. Jeg er som sagt ganske ny i dette med wap, selv om jeg har visst hva det er for noe og alt dette ganske lenge. Dette er også mitt første innlegg på amobil (resten av de 120 er på hw.no sine forum, og gamer.no).

 

Tenshi

Lenke til kommentar

Har lagt ut en liten oppdatering, som da gjør at det blir hele 3 funksjoner på wap-portalen.

 

Du kan nå gå inn og se hvilke nedlastninger som er mest populær. GamesFreak.net har norges største nedlastnings seksjon for spill. Og Du kan nå følge med på hvilke som er mest populær, du kan se 1 plassen, og under får du listet opp de 9 neste på listen. Altså tilsammen får du oversikt over de 10 mest populære nedlastningene.

 

Jeg vil også bemerke at denne tjenesten er helt gratis og bruke. Eneste du betaler er prisen til din mobil-operatør (f.eks Chess, Netcom eller Telenor) den prisen de tar for og besøke wap-sider.

 

Tenshi :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...