Gå til innhold

Den store NTNU-tråden


gspr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vi har ikke noe særlig å gjøre med SVT da, instituttet (IØT) bestemmer selv over seg selv, fakultet SVT bestemmer tilnærmet 0 over oss. Vi er jo en del av Gløshaugen!

 

Mange bra damer her ja! ( i alle fall en høyere andel jenter enn på de fleste(ikke kjemi:P) andre siving :)

IØT bestemmer over seg selv.. YOU WISH!

 

mwuahahaha

 

dere hører til SVT fakultetet, det er da irrelevant hvor dere er lokalisert rent fysisk, masse SVT fag som går på gløs, det burde jeg vite, jeg tar endel av dem ;-)

 

Dessuten, psykologi's jente:gutt rate hersker over alle ;-)

Lenke til kommentar
Er du ferdig med "slaphve-tieneste" da? Hva gikk det ut på?

Slaphuetienesten for Omega gikk for min del ut på å vaske Omega Verksted - ikke så ille, egentlig (dog ikke så fort gjort som å rense skinnegangen til Ohma Electra, som noen fikk). Gleder meg til slaphue-fest på Kielder på fredag, og så hyttetur til Røros, og selvfølgelig im.festen den 9.!

Endret av gspr
Lenke til kommentar
TiMMi: Har du ex.phil. med oss? Dvs. i R1 på mandag morgen...

Fan, nå må du få meg til å tenke igjen... ehm... mandag... hm... ex.phil er jo så jævla kjedelig at jeg sover meg jo gjennom timene, husker aldri når jeg har de... Joda, etter nøyere gjennomsjekking kan det konkluderes med at jeg herved har ex.phil på R1 hver jævla mandag morgen... Hvilken linje er det du går?

Lenke til kommentar

Elektronikk. Jeg skal herved slutte med ex.phil.forelesninger. Var på ett av seminarene - det var LANGT mer lærerikt enn alle forelesningene til sammen!

 

Og tirsdag morgen er vel strengt tatt verre... det er ikke humant å åpne med Matte 1 på nattforelesning.

Endret av gspr
Lenke til kommentar

Kan ikke si det bedre selv... nattforelesinger funker ikke! Fan, dere er heldige da som får norsk matte1 bok... vi er de eneste på Gløs som har engelsk matte1 bok...

 

Var seminaret deres bra? Vårt var dritdårlig! Fyrn hadde ikke kontroll på noe... vi satt med nesten hele vår klasse, dvs rundt 100 stykk, på et rom beregnet for maks 50... vi satt stuet sammen, bokstavlig talt

Lenke til kommentar

Ah... men dere har vel egentlig ikke matte 1, har dere? Er det ikke noe mer avansert noe?

Er fys.mat. gøy forresten? Har fortsatt ikke bestemt meg om jeg har lyst til å skifte til det :p

 

Vårt ex.phil.-seminar var utrolig gøy. Skikkelig engasjerende og samtidig kul fyr som hadde oss. Diskusjonen kom virkelig godt i gang. Det dumme var bare at fakultetet vårt ikke hadde sendt over klasselister, så han booket et rom ment for ca 50 folk. Heldigvis VAR vi bare ca. 50, men egentlig kan vi komme til å bli full klasse (120). Forhåpentligvis skjer det ikke, men...

 

Uff. Jeg sitter FORTSATT på Gløs! Kom meg aldri hjem i dag... må snart gjøre det altså...

Lenke til kommentar

Jo, vi har matte1 som alle andre. Vi skal bare ha muligheten til å lære mer, siden vi er matfys'ere... Matfys har vært kjempebra sålangt! Absolutt! Sinnsykt mye kule folk! Vet ikke hvordan Elektronikk er, men Matfys er i alle fall absolutt å anbefale! (kan dog være en anelse subjektiv mening, butbut ;) )

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...