Gå til innhold

Mat Tips Tråden


fargoth

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Min personlig favoritt saus: (hvitvin)

 

3 dl hvitvin

2 ss dijon sennep

1 ss tomatpure

1 dl kyllingkraft

 

EDIT: ta gjerne no fløte i for å få den litt tykkere, å få litt mindre syrlig...

 

Perfekte hvitvin saus..

 

Passer perfekt til kylling å rissotto :yes:

Endret av haddis
Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)
Hvor lenge skal man koke et egg? :hm:

Det spørs om du vil ha det bløt eller hardkokt.

 

4-5min - bløtkokt

7-9min - hardkokt

Takker. :)

 

edit : Tenkte at det tok 15 minn eller no sånn jeg. :roll:

Endret av Laman
Skrevet
Ordentlig risotto er vell ganske fuktig lagd (spedd med kraft gradvis) på ordentlig vis, så jeg ville vell ikke brukt no saus på den..

Hm...finnes mange typer å måter å lage den på...

 

Trenger ikke å være fuktig...

Den beste risotto'en er den du lager selv...

Personlig liker jeg denne:

 

3 dl risotto ris

3 ss oliven olje

1/2 dl eplecider

1/2 liten løk

3 hvitløksbåter kuttet i TYNNE skiver

1/2 ts safran

1 ss gurkemeie...

 

Helt på slutten tar du i den osten du liker best...(revet, eller hakket)

 

:whistle:

Skrevet
Noen som har opskrift på tilberedning av hest?

Grilling kansje?

Pensle den på hver sin side med en god grillolje/marinade, peppre den, og stek den 2-3 min på hver side, eller til den er som du liker den (rå, medium, gjennomstekt). Selv foretrekker jeg medium...

 

Server den med noe godt du liker, anbefaler potetsalat, salat og bearneise om du har grillet den

Skrevet
La dette putre i 5 timer.

 

 

Jeg brukte totalt 10 timer denne gangen og svaret er entydig: det er verdt det!!

 

 

LOL!!

 

Du har virkelig god tid!! Dette kan jo virkelig gjøres fortere med samme resultat..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...