Gå til innhold

Carl I. Hagen angriper islam


Anbefalte innlegg

Den brer seg som en pe.. eh farsott.

Det er litt skremmende i seg selv at en så kontroversiell og sektaktig religion øker slik.

 

Kontroversiell og sektaktig? Islam er den mest mainstreame religionen du kan finne... Islam har heller ikke like mange undergrupper som kristendommen, så hva gjør den sektaktig? De hemmelige ritualene hvor de skjærer over halspulsårene til unge jomfruer og lar blodet renne i Mekkas gater? Misforstå meg rett, jeg har like lite til overs for islam som jeg har ovenfor enhver annen religion, men jeg prøver iallefall å se nytten i å ikke stigmatisere unødvendig.

 

It dont make sense i en opplyst verden.

 

Tja, jeg vet ikke om verden er opplyst, men jeg har min tanker om hvor opplyst denne tråden er...

 

Som han andre var inne på; Det norske venstre sidas hylekor er ofte snare å komme med kritikk mot kristne/kristendommen, men islam skal man liksom være så motakelige og forståelsesfulle overfor asse

 

Kristen/Islam, I say potato you say.... Det er same shit different wrapping, for min del syns jeg vi kunne avskaffet begge to, men så lenge dette landet til dels styres av kristenfundamentalister får de tåle kritikk. Ensidig Islamkritikk er like lavpannet som ensidig kritikk av kristendommen. Den dagen Islam får en like sterk posisjon i dette landet som kristendommen skal jeg behørig gi uttrykk for hva jeg mener om monoteisme. Inntil videre er jeg likegyldig ovenfor om det er Islam eller kristendom som kjører skuta, det er samme leksa. Derfor synes jeg det er rart at "høyresidens" hyklekor fiser rundt og skal fortelle alle hvor ille islam er når de selv åpenbart bekjenner seg til "vårt kristne verdigrunnlag", som forøvrig ikke er verd møkka det er laget av. Hørte jeg noen si "jammenjammen menneskerettigheter?" Pah, det er kommet på tross av "vårt kristne verdigrunnlag".

 

Etter det jeg har forstått er koranens budskap klinkende klart: Hele verden skal islamiseres og de som nekter underlegger seg skal hugges ned og avlives. Ettersom jeg har også har forstått er dette det primære målet islamsk lederskap arbeider for den dag i dag.

 

Klart man får tro hva man vil, og det sa også Hagen. Han snakket faktisk en god stund om at de fleste muslimer i norge er like bra mennesker som noen andre som han ikke hadde noe i mot.

Man kan være så naiv og godtroende man vil, men det burde ikke mye tankegang til å skjønne; at jo mer utbredt islam blir i norge, jo større makt vil fundamentalistene få, og større fare for terror og angrep på det kristenbaserte norske samfunn vil det bli. Det er enkel logikk det.

Muslimer er ofte helt forkvaklet av sin tro og hjernevasket (slik mange lett blir i slike sekter). Bevisene på hvor lett de kan la seg bruke av fundamentalistiske ledere og terrorister lyser mot oss nesten hver dag med alle selvmordsbomberne osv .

 

Vel, hva går kristendommens misjonsbudskap ut på da? De har kuttet ut å halshogge folk over en lav sko, nå har de gått over til å drive med åndelig utpressing for vann. Du sier sekt igjen, javel, hva legger du i dette? Ring noen teologer og spør de om de ville kalle hele islam for en sekt. Hva hjelper det å si at "musliker er ofte helt forkvaklet i sin tro" og at vi må slåss mot islamisering (eller hva det nå er dere kaller det...)? Skaper det mindre terrorisme? Hva vil du gjøre? Bombe hele islam i grus? Det er litt at artig at "anti-islamistene" bruker retorikk de har hentet fra samme septikkbånnskrapet som osama bin laden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, hva går kristendommens misjonsbudskap ut på da? De har kuttet ut å halshogge folk over en lav sko, nå har de gått over til å drive med åndelig utpressing for vann.

:!: Er det en demonstrasjon av manglende innsikt?

under midderalderen fantes det gale prester som var maktsyke disse lagde sin egen religion , tviler på at det har noe med det som vi i dag kaller kristendommen.

Jeg vil påstå at nytestamente ikke inneholder noen form for rare ritualer...derimot islam-boka...

 

Islam kan bli farlig da den er basert på gammle mørkemenns forskrifter...kristendommen vet vi hva er islam vet vi ikke hvordan kan utvikle seg i norge.

 

Dette mener jeg som ikke er menigmann, det er sunn hagen-fornuft. :thumbup:

 

her er noen symbolske ordtak

-stille før stormen.

-hunden er rolig til den biter.

Lenke til kommentar
Et meget viktig poeng. :thumbup:

Hamas driver jo mye humanitært arbeid, men vi i vesten liker jo ikke å høre om muslimer som gjør noe bra uansett...

Meget bra sagt

 

I Iran så finnes det ingen som sulter ihjel, men det finnes jo i land som USA, Frankrike og mer. De fattige syke, som ikke har penger til medesiner, får det faktisk gratis..! Ikke verst, mener jeg.

 

Det fleste muslimske land, støtter barn til å ha en god fremtid, de gir dem skole-tilbud, støtte, og det de trenger.

Lenke til kommentar
Hva hjelper det å si at "musliker er ofte helt forkvaklet i sin tro" og at vi må slåss mot islamisering (eller hva det nå er dere kaller det...)? Skaper det mindre terrorisme? Hva vil du gjøre? Bombe hele islam i grus? Det er litt at artig at "anti-islamistene" bruker retorikk de har hentet fra samme septikkbånnskrapet som osama bin laden. 

 

Sa jeg ikke at folk kan få tro hva de vil?? Er ikke noe spesielt anti ..noesomhelst bare så det er sagt. Her vris og vrenges og trekkes ting ut av sammehenger så det ryker etter.

Det er bare en oppriktig opplevelse av utviklingen som skjer det er snakk om. Og hva er så forbannet galt med å ønske å beholde norge som den fredelige ryddige perlen av et land det er? Har du aldri merket hvor hysteriske, støyende, frekke og ufredelige araberne som oftest er? Hvorfor er det så veldig ok at så fryktelig mange av dem skal her?? Dette er for pokkern vårt land, og det er naturlig å mene at vi ønsker å ta vare på det! I sine egne land kan de gjøre akkurat som de vil, så lenge de holder seg til det. Hva tror du hadde skjedd hvis en masse kristne hadde begynt å flomme inn i islamske land?

En gang i tiden vil sikkert landegrenser opphøre, men det er noe annet som vil tilhøre en mer naturlig utvikling. Gjentar at dette landet bare har 4 millioner innbyggere.

 

Kristne er en bagatell. Tror du også vet godt at kristendommen ikke utgjør noen trussel i dagens norge og vestlige verden. Om du vil inrømme det er en annen sak. Å trekke frem pavekirkens inkvisisjon inn i dette sier noe om hvordan du surrer. Da kan du like godt gå tilbake i historien og trekke linjer til både det ene og andre fæle som har skjedd. Det har ingenting med fornuftig gangsyn på dagens forhold å gjøre.

 

Tror ikke det er lurt å gå inn for å "avskaffe" noen religioner som du sier.

Det man kan gjøre, er å spre faktisk opplysning (blant annet om forfalskninger av tekst i forhold til kildematriell) som medvirker til å nøytralisere religiøs virksomhet generelt.

Lenke til kommentar
Kristne er en bagatell. Tror du også vet godt at kristendommen ikke utgjør noen trussel i dagens norge og vestlige verden. Om du vil inrømme det er en annen sak. Å trekke frem pavekirkens inkvisisjon inn i dette sier noe om hvordan du surrer. Da kan du like godt gå tilbake i historien og trekke linjer til både det ene og andre fæle som har skjedd. Det har ingenting med fornuftig gangsyn på dagens forhold å gjøre.

Av samme årsak er denne islamhetsen helt unødvendig. Både kristendommen og islam har dårlige og gode sider. En oppriktig observasjon fra min side er at katolske prester ofte er innblandet i pedofili, hvorfor er disse menneskene å foretrekke ovenfor Imamer? Fordi de har østerikske pass? Vesten er demokratisert til tross for kristendommen, og jeg tro vi kan opprettholde demokratiet til tross for islam også, så jeg ser ikke noen grunn til panikk. Jeg synes skikkelig döner-kebab og pistasjnøtter er godt jeg. Jeg vet ikke om det kommer av at jeg er naiv og/eller dum, men jeg ser faktisk ikke poenget i å styre på kollisjonskurs med halve verden.

 

Jeg kjenner ikke mange arabere persolig men jeg har delt leilighet sammen med en Iraner for et par år tilbake, altså er han en perser men på samme tid en av de mest vennlige personer jeg noensinne har møtt. Ei lekse jeg lærte er at man ikke spør etter mobilnummeret til lillesøstra til en perser. Poenget mitt er at hvis man bare kan utvise en smule hensyn og oppmerksomhet for slike ting kan man komme ganske godt overens. Dersom du har for vane å støte borti folk som er bråkete og ufine med deg så ligger vel bare halve forklaringen hos "de andre".

 

Hva tror du hadde skjedd hvis en masse kristne hadde begynt å flomme inn i islamske land?

 

Alt ville ha gått til helvete på grunn av at det er mange som deler dine holdninger, også i "araberland", det er disse folka Hagen/Sandberg-sirkuset ynder å kalle islamistiske terrorister.

Lenke til kommentar
Kristne er en bagatell.  Dersom du har for vane å støte borti folk som er bråkete og ufine med deg så ligger vel bare halve forklaringen hos "de andre".

 

Det er nok en misforståelse. Snakket der om observeringer, og ikke personlige konfrontasjoner.

Er ganske obsevant og legger merke til ting

 

Tillegg:

En oppriktig observasjon fra min side er at katolske prester ofte er innblandet i pedofili, hvorfor er disse menneskene å foretrekke ovenfor Imamer? Fordi de har østerikske pass?

 

katolismen er noe jeg faktisk mener man skal være litt obs på. Det er den desidert største kristne religionssamfunn. Pavekirken har enorm makt og innflytelse og har økende oppslutning (også i norge).

Hitler var svoren katolikk bare så det er nevnt

Endret av groenn
Lenke til kommentar
En oppriktig observasjon fra min side er at katolske prester ofte er innblandet i pedofili, hvorfor er disse menneskene å foretrekke ovenfor Imamer? Fordi de har østerikske pass? Vesten er demokratisert til tross for kristendommen, og jeg tro vi kan opprettholde demokratiet til tross for islam også, så jeg ser ikke noen grunn til panikk

jeg leste tilfeldigvis om akkurat disse katolske prestene . Det var særs motbydelig og forkastelig, selvsagt er det ingen grunn til og favorisere dem framfor Imamer.

 

Poenget ditt er vel og vise at kristen ikke er bedre mennesker en muslimer.

 

Men som han andre var inne på , generelt sett er muslimer/arabere mye frekkere sprengkåte etter damene våre. og itilegg med en god del mindre moralske.

 

Derfor syns jeg ikke noe om at norge skal overblandes med sånne folk.

Isåfall må vi sende innvandrer klubben på oppdragelses leir. Ja misforstå meg riktig .

Lenke til kommentar
Kristne vil ha fred, så hvorfor vil de bombe ned og bli kvitt muslimer, de som ber om krig, og muslimene forsvarer seg selv..!

Forskjellen er at disse "muslimene" du snakker om ser det best å angripe sivile, for deretter vise liket til hele verden. Mon tro hvor mye oppstyr det ville blitt om USA hadde gasset alle på guatanamo bay-basen og offentliggjort en filmklipp hvor man viser alle dævvingene. Det hele blir selvsagt vist til fanatiske "God bless America, Hallelluja!" og litt herlig amerikansk popkultur.

Lenke til kommentar

Forskjellen på terror i kristendommens navn og terror i islams navn er at når noen utfører djevelskap i Jesu (Guds) navn så er det i strid med hans lære og levned; mens når noen utfører djevelskap i Muhammeds (Allahs) navn så er det i henhold til Muhammeds lære og levned.

 

(Og kom ikke drassende med korstogene her; de var direkte svar på islamsk aggresjon i Øst-Europa og Spania.)

Endret av farke
Lenke til kommentar
Kristne vil ha fred, så hvorfor vil de bombe ned og bli kvitt muslimer, de som ber om krig, og muslimene forsvarer seg selv..!

Forskjellen er at disse "muslimene" du snakker om ser det best å angripe sivile, for deretter vise liket til hele verden. Mon tro hvor mye oppstyr det ville blitt om USA hadde gasset alle på guatanamo bay-basen og offentliggjort en filmklipp hvor man viser alle dævvingene. Det hele blir selvsagt vist til fanatiske "God bless America, Hallelluja!" og litt herlig amerikansk popkultur.

Ikke sant? På tide at folk får øynene opp for at Hellig Krig (Jihad) ikke er en forsvarskrig, men en angrepskrig som tar sikte på å spre islam med makt. Vi ser det hver dag - til og med (av amerikanerne) frigjorte irakere (som i tillegg var motstandere av Saddam) vil ha frigjørerne ut av landet, og bruker alle midler, selv angrep på og halvhugging av uskyldige sivile for å oppnå dette mål. De viser en total ignoranse for selv de mest grunnleggende menneskerettigheter. Hvordan Bondevik og den halalelskende regjeringen hans kunne finne på å erklære at menneskerettighetene er noe som har vokst frem i alle religioner og hos alle folk fatter jeg rett og slett ikke.

Lenke til kommentar
En oppriktig observasjon fra min side er at katolske prester ofte er innblandet i pedofili, hvorfor er disse menneskene å foretrekke ovenfor Imamer? Fordi de har østerikske pass? Vesten er demokratisert til tross for kristendommen, og jeg tro vi kan opprettholde demokratiet til tross for islam også, så jeg ser ikke noen grunn til panikk

jeg leste tilfeldigvis om akkurat disse katolske prestene . Det var særs motbydelig og forkastelig, selvsagt er det ingen grunn til og favorisere dem framfor Imamer.

 

Poenget ditt er vel og vise at kristen ikke er bedre mennesker en muslimer.

 

Men som han andre var inne på , generelt sett er muslimer/arabere mye frekkere sprengkåte etter damene våre. og itilegg med en god del mindre moralske.

 

Derfor syns jeg ikke noe om at norge skal overblandes med sånne folk.

Isåfall må vi sende innvandrer klubben på oppdragelses leir. Ja misforstå meg riktig .

Mindre moralske....? Frekkere og mer Sprengkåte etter damene våre??

 

Lenge siden det ble noe på deg? Stakk dama av med en Imam?

 

 

*sigh*

 

Mao hadde rett.. Religion er gift..

 

 

Når det er sagt... Han (hun?) som kalte Carl Ivar vår Haider.. var vel neppe særlig langt unna innertier...

Lenke til kommentar
Forskjellen på terror i kristendommens navn og terror i islams navn er at når noen utfører djevelskap i Jesu (Guds) navn så er det i strid med hans lære og levned; mens når noen utfører djevelskap i Muhammeds (Allahs) navn så er det i henhold til Muhammeds lære og levned.

hvordan begrunner du det? :roll:

 

Ikke sant? På tide at folk får øynene opp for at Hellig Krig (Jihad) ikke er en forsvarskrig, men en angrepskrig som tar sikte på å spre islam med makt

 

Nå var vel jihad et svar på korstogene og er ikke en måte for å spre islam, men for å forsvare islam. Desverre er ting som jihad noe som aldri burde ha blitt oppfunnet. Er fryktelig lett å misbruke.

Lenke til kommentar

Jihad er vel et opprør mot noe som er feil. Man kan føre jihad mot fattigdom, noe som vil si at man bekjemper fattigdom. Og på den måten kan man få bukt med en hel del problemer.

 

Jihad er et begrep som er meget misbrukt av blandt andre islamistiske fundamentalister, men også av diverse medier rundt om kring i verden.

 

Islam sier vel akkurat det samme som Kristendommen gjør om drap, man skal ikke slå ighjel osv. Problemet er at i begge religionen åpner man også for drap.

 

Og til deg som sa at muslimer ikke driver velferdsarbeid, noe som de kristne gjør i sitt misjonsarbeid. Har du noen gang lest de fem søylene i Isalm?

 

Religion er og forblir noe dritt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...