Gå til innhold

Flytting av kabinett


DDuck

Anbefalte innlegg

Hei

Tenker på å hive meg på vannkjølingsbølgen.

Tenkte på en ting, hva med flytting av kabinettet etter att vannkjølinga er på plass ? Har det noe å si visst kabinettet blir liggende under frakt osv ?

 

Takker å bukker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Å frakte kabinettet tror jeg ikke er noe problem.

Jeg drar på lan minst 1 gang i måneden og da kobler jeg fra vannkjølingen hver gang. Har ikke hatt noe problemer med det! Men jeg skal selfølgelig få fikset så vannkjølingen min er inne i kabbiset da ;)

Lenke til kommentar

Monterer du vannkjølinga riktig, dvs at komponenter som pumpe og tank er forsvarlig festet, så kan du gjerne snu kabinettet på hodet uten at det gjør noe som helst.

En selvfølge er da at påfyllinga på tanken også er tett. Det eneste du "risikerer" er at eventuell luft i tanken kan forflytte seg ut i systemet. Dette er ingen katastrofe, luften vil ganske fort evakueres tilbake til tanken når du starter opp.

 

I dette tilfellet snakker jeg om et system som er integrert i maskinen, som så avgjort er det mest praktiske om den til stadighet flyttes.

Er man avhengig av å koble til og fra eksterne tanker etc, så må selvsagt tilkoblingene sjekkes når man igjen starter maskinen.

De aller fleste kabinetter har plass til "alt", om man bruker litt omtanke og fantasi. Da slipper man dermed unna de problemene som hurtigkoblinger til eksternt utstyr muligens kan forårsake.

Lenke til kommentar
Jeg har aldri opplevd noe problem med AC's hurtigkoblinger, såkalt Plug&Cool.

 

Når du har satt slangen inn, kan du dra i den alt du orker og den sitter like godt :)

Har Swiftech som bruker Plug& Play :D koblinger og de sitter noe helt syyykt.Har ikke kjangs til å løsne de så lenge man bruker innsatser\hylser i slangene. :thumbup: Ikke lekker det heller. :cool:

Endret av -Pondus-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...