Gå til innhold

BenQ får designhjelp fra BMW


Anbefalte innlegg

Ja, norsk design-kabinetter hadde vært helt topp.  Det ser likevel ut til at svenskene ligger litt foran oss fremdeles, som f.eks. SwedX:

http://www.swedx.se/products/products.htm

 

Forholdene skulle egentlig ligge godt til rette for å lage designer-kabinetter både av aluminium og tre her til lands, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor noen satser på dette :hmm:

Interessant side.

 

Vi har endel lettmetallsverksteder i Norge, vi har jo det som skal til for å lage kabinetter i magnesium, adskillig høyere imponatorfaktor enn aluminium. Next-cube brukte Mg om jeg ikke husker feil.

 

Også rent termisk er de aller fleste kabinetter hårreisende dårlige, og på mange er lysdiodene for strøm og disk-aktivitet nå satt så langt inn at de er vanskelig å se. Det er tider jeg vurderer å starte egen bedrift...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Får ikke håpe Benq har betalt altfor mye for de BMW designerene, er ikke imponert. Selve overflaten på tastaturet likner noe de selger på Chlas Ohlsson, eneste litt spesi er sidene og det rare greiene under.. Uten at jeg ser helt hensikten, måtte vært bedre med bra design der folk ser det?

 

Synes både MS og Logitech har stiligere keyboard som sikkert er mer praktiske og bedre å skrive på.

 

Dog hadde jeg ikke sagt nei til ett keyboard med Carbon look og kanskje rødt med Ferrari emblem :)

Hensikten er at det skal se pent ut. Brukervenlighet kommer i andre rekke.

 

Benq er nok ikke de første innen der. Man skal vite hva man ser etter for å finne et "praktiskt" kabinett f.eks

hadde det nå sett pent ut da... Som sagt eneste detaljen som skiller seg ut fra mengden er "saken" under etter min mening(buesaken), poenget er at med mindre man løfter tastaturet vil man ikke legge merke til denne detaljen annet enn kanskje fra siden.. Dog er det ikke så ofte man ser tastaturerer fra siden.. Synes som sagt at MS og Logitech har like fine tastaturer og Apple har definitivt tastaturer som skiller seg bedre ut dersom det er hensikten. Når det er sagt er det vel litt begrenset hvor mye man kan gjøre med ett tastatur rent designmessig uten at det rent bruksmessig blir ubrukelig.

Lenke til kommentar

Hvorfor kan ikke produsentene lage en media fjernkontroll med BT teknologi. selv har jeg kjøpt det derre Logitech BT tatur opplegget med medfølgende mediapad. Den pad'en ser fin ut, men den er STOR og klumpete og holde i, pluss at du må ha en mus i tilegg.

 

drøm:

en liten BT media fjernontroll med "ball" eller "gyro funksjon" (istedet for mus), som er fullstendig programmerbar. som ser litt HIFI-High-end ut (alu/magnesium)

For en slik kunne jeg godt betalt 1000/1500 kroner.

tar nok en par tre år før det kommer.....

:no:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg må si at jeg likte veldig godt designet! Ligner på noe man får kjøpt på Clas Ohlson?? Du får ikke designprodukter på Clas Ohlson mann.. Bare det at man kan ta tastaturet ut av rammen og sette seg ned i soffaen med sølvbiten er jo dritlekkert! Heller det enn tunge oppsvulmede Logitech- og Microsoft-multimediatastatur.

 

Flate taster som lager lite lyd har jeg ønsket meg leeenge, så jeg ble veldig glad da BenQ Mini Buddy kom! Men den er ikke trådløs (noe jeg må ha til min media center pc), så da er X730 perfekt for meg :D

 

I USA koster X730 fra $75 og oppover, pro versjonen for $10 mer. X750 var en del dyrere pga bluetooth, og X120 var så billig som $25. Blir det samme priser her i Norge når den kommer (håper på september) skal jeg være klar :)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...