Gå til innhold

Nytt Headset, Høykvalitets


Anbefalte innlegg

Hei,

Trenger nytt headsett, mitt Sennheiser HD497 ble sprengt her om dagen, og da

er det ikke like morro og høre på musikk lengere...

 

For og ikke gå i samme felle og kjøpe et headsett som holder i 1år før bassen blir ødelagt, så tenkte jeg at jeg skulle ta meg en tur her og spørre etter erfaringer.

 

Jeg trenger følgene:

 

-Headset som egner seg for høy musikk med mye Bass, Distortion og Høye trommer.

 

-Headset som faktisk kan drives på full volum uten at det sprenger.

 

-Headset som har god bass, og "perfekt" lyd, og igjen, ikke sprenge pga.

noe høy lyd.

 

 

Ville vært fint om at noen kom med personlige erfaringer om headsettet, og ikke bare slenger opp Sennheiser SHHD650 fordi det var det dyreste de fant på Mircoplex o.l. :)

 

Leter etter noe i prisklasse 1500-3500kr.

 

 

Og om noen vet om noen webshopper som driver med audio, og har godt utvalg vil jeg gjerne ha link til den:)

Endret av Snabben
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vil du lese mer om de forskjelige headsetene så er http://headroom.headphone.com en ganske bra side.

forøvrig får du bedere headsets en hd650 som feks stax sine elektrostatiske headset men da snakker vi endel drøyere prisklassen :p (kan faktisk få den billigste modelen med ampen til 5000 "srs-2020 basic") http://www.lyrichifi.no/PDF%20files/PR%20stax2003.pdf

også verdt og ta en titt på grado sine forskjelige headphones som de selger her feks: http://www.hi-fi-center.no/shop.cfm?path=29,33,110 edit: så dem hadde overprisa litt vel mye her, løner seg nok og kjøpe grado fra utlandet

 

men tror nok det beste valget ville vært hd600 eller hd650

Endret av asimov
Lenke til kommentar

Grado, stort sett hvilket som helst. RS-1 f.eks.

 

Jeg vil uansett advare deg angående "høyt volum". Påfører du ørene dine 3-4W++ i opptil flere timer daglig over en viss periode VIL ørene dine ta PERMANENT skade som er UBØTELIG. Tenk på det, neste gang du skrur opp volumet. Folk tar for dårlig vare på hørselen sin for tiden.

Lenke til kommentar

Har nylig kjøpt et par Philips SBCHP910, synes de er meget bra. Detaljert lyd og rikelig med bass (dette styrer en jo til stor grad selv, men de er i stand til å gjengi lave frekvenser med fyldig og presis bass imo). Fikk de for 750,- på Elkjøp. (Kostet opprinnelig 1099,-, men det var en utgående modell).

 

Det er også mye positivt å lese om de på nettet...tror det er vanskelig å oppdrive noe bedre i den prisklassen.

 

Om arvtakeren SBCHP890 er bedre, har jeg ingen anelse om, men den har jeg lest både negativt og positivt om.

Endret av KAS
Lenke til kommentar
Grado, stort sett hvilket som helst. RS-1 f.eks.

Nå koster vel et Grado RS-1 rundt 8,5k i Norge

 

Sitter på et Grado SR-125 headsett som jeg er veldig fornøyd med, og prisen på SR-125 ligger på rundt 2,5k. Men å huske at de testene jeg fant så var det mange som sa at de passer veldig bra til rock og metal, mindre bra til electronica og jazz. Jeg hører på alt og synes de passer til det meste. Nå spiller jeg ikke så høyt at de ligger på grensen til å sprenges. SR-125 er åpne så hvis det er veldig mye støy rundt deg så vil du høre det. Kommer jo litt ann på hvor høyt du spiller selvfølgelig :thumbup:.

Men det beste er jo hvis du får lånt de med deg hjem og få testet de litt. Det er jo greit hvis du skal bruke noen tusen på headsett.

 

Men jeg vil helt klart annbefale Grado, er et litt retro look på de. Og klokken er litt "rare" å ha på seg de første minuttene, men de blir veldig fine. Det føles som om de former seg etter ørene dine.

Lenke til kommentar
Grado, stort sett hvilket som helst. RS-1 f.eks.

 

Jeg vil uansett advare deg angående "høyt volum". Påfører du ørene dine 3-4W++ i opptil flere timer daglig over en viss periode VIL ørene dine ta PERMANENT skade som er UBØTELIG. Tenk på det, neste gang du skrur opp volumet. Folk tar for dårlig vare på hørselen sin for tiden.

Hmm,

Vel hører ikke på høy musikk mange timer i strekk, medium volum, hva enn nå det er, men vil gjerne ha muligheten til og spille høy musikk om jeg får lyst også:)

 

Tenker på hørselen min, lærer om frekvenser lyd og slikt på skolen selv.

 

 

Er det noen måte og omregne watt til dB? (ufattlig nok ikke dekket dette på skolen?)

 

Jeg vurderer sterkt SHHD600 eller SHHD650 fra Sennheiser, sålenge kvaliteten er bra og de tåler endel trøkk, hører for det meste på Rock og Metal.

Lenke til kommentar

Jeg har selv sennheiser HD 590, og er egentlig veldig fornøyd med de.

Det er grenser for hvor langt man kan skru opp bassen før den begynner å skurre

( må da skru på maks bass på lydkortet og ganske høyt i i-tunes), men den går mer enn høyt nok til normalt bruk, har man på bassen så høyt den går uten skurring høres det i hvertfall veldig feil ut i forhold til resten av musikken.

Maksvolumet er også ganske høyt, men nå vet jeg ikke hvor høyt vanlige kvalitets-heasdsets går, men for meg er det i hvertfall tilfredsstillende. Angående dette med holdbarhet kan jeg ikke si så mye, siden jeg bare har hatt disse i noen måneder, men de kommer med 2 års garanti så jeg regner med at de skulle holde.

 

Tror de koster litt over 1500.-

Lenke til kommentar

styr unna Sony MDR-500 og sansynligvis de andre modelene i serien. virket solide men har en del svake punker som knekker litt. disse punktene blir typisk nok belastet når hodetelefonene er i bruk. mine mdr-500 knakk etter 1 måned. kjipt.

ellers e lyden upåklagelig. men de trenger mye kraft for å lyden skal bli tilstrekkelig høy. de e nesten ubrukelig med fks sony sine discman-spillere

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...