Gå til innhold

hva er det beste gjennomførte fps spillet for PC?


Anbefalte innlegg

Kingpin

Helt på jordet i singleplayer men er moro multiplayer.Litt få brett på de fleste servere er eneste jeg har å utsette på d.Q3 er heller ikke borte vekk multiplayer.H-L med CS(camperstrike) og div er kjedelige greier med null action,synes jeg.Ett ok spill singleplayermen multiplayer er Quake 1-3 samt UT bedre.MOHAA og RTCW er trege greier md kjedelig gameplay online(RTCW).Har ikke prøvd MOHAA så mye ennp online men det lille jeg har virket dette også "kjedelig".Doom,hvor langt er det kommet?Skulle det ikke komme ett nytt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke, men personlig mener jeg mohaa ikke er så tregt du vil ha det til :smile:. Spiller det ofte på nett og mener det er mye bedre en rtcw online som har litt raskere gameplay. Ser det er mange som skryter av rtcw sitt teamplay. Er enig det er bra, men noe stemmer liksom ikke med det spillet der. Leste en statistikk på Gamespot Der Igames viser en lista av de mest populære online spillene i nord amerika. Der kommer cs på 1 (seff :smile: ) og mohaa på 3. rtcw på en fattig 14 plass. Kanskje dette spillet ikke er så fantastisk som folk sier?

Lenke til kommentar

Jeg nevnt at jeg ikke hadde prøvd MOHAA så mye online,har bare prøvd 3-4 ganger på noen elendige servere så det kan godt hende at det er bra.Har ikke orket å laste ned oppdatering ennå så jeg prøver det vel igjen når jeg jar orket det.

RTCW var en gedigen skufelse for meg hvertfall,etter så mye tid,så mye skryt så var Multiplayer noe Dr!tt.

Her kan jo hvilken som heslt !d!0t ødelegge hele greia for deg med friendly fire.Har spilt det en del med en gang det kom,og noen gikk jo bare rundt og skjøt sine egne.Dessuten foretrekker jeg vanlig DM(free for all) istedenfor teamplay.Teamplay er greit nok hvis du spiller med noen som ikke er helt på jordet.

Lenke til kommentar

Seriøst, er det save på ofp?? visste ikke det jeg, har runda det er par ganger nå!

Men jeg fant ut at det faktisk er flere brett en de man går gjennom første gang for nå jeg prøvde det for andre gang så klarte jeg noen av brettene på en annen måte så det neste brettet ble annerledes og det var jo helt konge!

Lenke til kommentar

Tror jeg henger meg på de som mener Operation Flashpoint.Liker måten spillet utvikler seg på, og stemningen i det.

Men jeg må også ta med Unreal. Jeg syns stemningen i det spillet er helt genial.Når du trasker rundt på planeten finner du andre skip som har krasjet,logger fra andre som har vært på planeten,kommer til små landsbyer ol.

Lenke til kommentar

Half-Life er det desidert beste (og da regner jeg selvfølfelig også med alle MOD-ene).

 

Stilen til teksturene, arkitekturen til brettene, og selve fysikken, er super. Men det beste må være følelsen av at man bare har sett en milliondel av hele Black Mesa, og det at spillet ikke har en eneste cut-scene. Dermed lever man seg inn i spillet, faktisk ser jeg på meg selv som fysisk inne i Black Mesa når jeg spiller HL.

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-24 03:17, moridin skrev:

Hitman:codename 47


søkke genialt store deler av spillet (utenom jungel-oppdragene som stinka), spesielt hotell-oppdraget der man pga metalldetektor bare kunne ha med seg pianotråd og armor inn.


 

Utrolig enig. genialt store deler av spillet, bortsett fra jungel brettet og også slutten, hvor det ble mye mer kill´em all enn taktikk og greier. Han siste "bossen" på jungel brettet fikk meg nesten til å kaste original cden ettersom han var absolutt malplassert, og ikke i tråd med konseptet i det hele tatt. Save funskjonen var stusselig, og tydeligvis hastverksarbeid, men ifølge ryktene skal hitman 2 som kommer til sommern ha fikset opp i både saving og stusselige brett.

 

Absolutt ikke det mest gjennomførte, men et originalt spill som glimtvis når de store høyder.

Lenke til kommentar

Operation Flashpoint er det desidert best gjennomførte FPS (veel, det er vel ikke en FPS, er det? FPS er vel en litt for "dårlig" klassifisering for OPF :smile:)

 

Originale HL var konge det oxo, men det er ikke "helt" samme sjanger som OPF, mener nå jeg.

 

Hitman 47 var genialt! også norske utviklere da! :smile:

Lenke til kommentar

DEUS EX er nok det aller beste hittil.

Dessuten tror jeg ingen har nevnt KINGPIN!! Det var vel det første virkelig ekstreme fps når det gjaldt både grafisk billedbruk og fargerikt språk. Multiplayer simpelthen rocka når man fikk servert noen *skikkelige* fornærmelser etter først å ha fått blåst av hodet.

Bare det å høre gjennom alle lydfilene som fulgte med spillet var underhodning i seg selv.

Tror nok også det var noe av det beste når det gjaldt utnyttlese av quake2 engine'n også.

Lenke til kommentar

Mine favoritter er Unreal orginal, et veldig bra single player spill! half-life er også veldig bra både i single player og multi. Ellers så RULER RTCW isingle player.

 

Selv om veien i Jedi knight 2 var til tider jævli vanskelig å finne så var det helt uffatelig når man får lightning level 3 og egeskapene til lightsaberen på level 3. Da er man som en GUD!!!

Lenke til kommentar

Vel det blir vanskelig å kåre én favoritt..

Kan vel ta dem for meg en for en (av mine favoritter)..

 

Unreal Tournament:

Er nok det fps jeg har brukt mest tid på (Utenom Duke3d). Jeg synes det er herlige våpen og det er fast-paced action hele veien, passer meg bra.

 

Deus Ex:

Den beste historien i et FPS.

Morsom vri, med items,skills og våpen oppgraderinger i et FPS, det blir rett og slett bra..

 

Half Life:

Det første FPS jeg prøvde som hadde en ok historie.

Gameplayet er fantastisk den dag i dag..

 

Undying:

Et spill jeg levde meg skikkelig inn i.. skikkelig creepy stemning og ok historie..

 

No One Lives For Ever:

Genialt spill.

bra Gameplay gode kontroller og morsom historie.

____________

Det finnes jo mange gode FPS utenom disse, men de havner under "favorittene"

 

 

PS: Dere som nevner Hitman:47, det er et 3PS(third person shooter, det samme gjelder max payne)ikke FPS...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...