Gå til innhold

hva er det beste gjennomførte fps spillet for PC?


Anbefalte innlegg

Personlig må jeg bare si at Half-Life er det beste gjennomførte fps spillet jeg har spilt så langt!

 

Har gått med mang en dager der ja!

 

Storyen er bare helt genial selv om den ikke er helt orginal! snakker da om at det er med aliens, hehe!

nesten alle fps spillene har med en eller annen form for aliens! t.o.m rtcw, alle de skjelettene og sånt er vel ikke helt menneskelige! det som er best er at spillet kjørte sånn noenlunde på min gamle compaq presario og DET er en prestasjon i seg selv (150mhz, 16mb ram, 1meg vram) lyden er et kapittel for seg selv for half-life har den mest gjennoførte surround lyden jeg har hørt hittil. Har soundblaster live 1024 og fire høyttalere som pumper ut fet lyd! En annen bra ting er at spillet ikke er så altfor vanskelig å komme igjennom, tenker på måten brettene er oppbygd. Hater intenst å sitte fast i et brett i flere timer!

Men jeg savner et fps spill jeg kan bruke mer enn 4 dager på å gjennomføre på normal vanskelighetsgrad og tiden ikke går me på å finna fram når man sitter fast! på konsollene er Perfect Dark det beste fps spillet, kan ikke vente til pd2 kommer ut på gamecube!

 

nå vil jeg høre hva dere synes er det beste gjennomførte fps spillet!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vet ikke om nolf, for det ville ikke starte i xp eller 2k og funka bare så vidt i 98 men flashpoint er fett ja! bare en hake ved det spillet, armene og føttene på folkene går om hverandre og det er liksom ikke grenser på hvilke stillinger dessa folkene her kan komme opp i! folkene er ikke bra gjennomført, du ser at ene karen stikker geværet i gjennom han som sitter ved siden av og sånt!

Lenke til kommentar

NOLF er et supert (det beste?!) fps-eventyr-spill. Morro historie, bra karakterer, gøye våpen.

 

OperationFlashpoint er i motsatt ende av fps-sjangeren: Ekstrem realisme. Og med OpF får du i tillegg til en vanlig fps en tanksim, flysim, helisim og bilspill. 5 i 1 :smile:

Eneste ankepunkt mot Opf er høy frustrasjonsfaktor pga vanskelig å vite når man skal bruke sin ene save, men det er realisme...

 

Mine to favoritt-fps

Garrantert:D

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-23 07:35, Delux skrev:

Jeg synes at Metal gear solid er et av verdens mest gjennomførte spill, mer gripende historie skal du lete lenge etter...


 

Metal gear solid er ikke helt gjennomført fps-spill, syns jeg.. blanninga av kameravinkler og sånt.. mulig jeg tar feil, men det er så begrenset hvor man kan bevege seg.. mulig jeg blander og forbinder fps-spill med first person view.. jaja..

min favorit.. hm.. vanskelig..

singelplayer:

Rainbow Six (ja! det aller første!)

multiplayer:

Quake 3

Counter Strike (du vet.. half life mod'en.. :lol: )

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-23 09:13, kjerts skrev:


Rainbow Six (ja! det aller første!)



 

 

Rainbow 6 er bra, men ikke det beste gjennomførte fps spillet. Nå skal jeg være VELDIG pirkete her: jeg kjøpte spillet etter at jeg hadde lest boka til Clancy (som spillet er basert på), og jeg ble skuffa! De kunne ha gjort det bedre...de utelot for mange sentrale personer og oppdrag (skiftet navn på enkelte personer også).

Nei, Rogue Spear er det desidert mest gjennomførte spillet i R6 serien hittil. Take it from me...I love these games :razz: )

 

 

alos: Er redd du ikke får kjørt RS i 2k, men hvis du fortsatt har en 98/98SE/ME liggende er det jo bare å sette opp en dualboot?

Eller gå over til XP...fungerer fint i kompabilitetsmodus!

Lenke til kommentar

Quote:


On 2002-04-20 02:03, Thaxx skrev:

Quake1, fordi de introduserte "ekte" 3d.. og ikke kom her og snakk om doom.. i doom fulgte du ei "løype".. d ble sånn da man ikke kunne hoppe...


 

Jeg hoppa nå ganske så mye i Dark Forces da. Det kom ut lenge før Quake det.

 

Forøvrig er det vanskelig å finne et helt gjennomført FPS spill. Half-life ligger nærme og er nok min favoritt til å være det best gjennomførte, men Xen brettene på slutten gjør at det mangler den siste finishen.

 

Forøvrig: En god slutt er en slutt uten digre monstre! Utrolig kjipt og alltid måtte ta et digert beist på slutten.

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Anders Leipsland på 2002-04-23 17:00 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...