Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Kur mot kviser?


Potetdamen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hud bruker ekstremt med tid på og regenerere, derfor vil heller ikke hudleger gi deg laser før 1 etter endt ROAC.

 

kur for min del er det nå snart 6-7 mnd siden jeg sluttet på ROAC. og arr begynner nå og bli intet eksiterende, jeg hadde ingen veldig dype da men det gir en pekepinn på at det faktisk kan ta 1-2 år før de går vekk.

 

bruk helle regenereringskremer, pellingsåper og andre hudpleie produkter for og akselerere prosessen en og gå til en billig laser klinikk, FØR det er anbefalt av en kvalifisert hudlege. og bruk fuktighetskrem! huden er så mye friskere og mer levende ut da. og arr or rødhet blir ikke så synelig.

Lenke til kommentar
Gjest kviseboy

Heisann..

 

Jeg har kviser på ryggen og har hatt det lenge.. Har også endel i trynet og på brystkassen. Har prøvd en eller annen krem jeg ikke husker navnet på og så bruker jeg også clerasil... Tror dere jeg må gå til legen med det? Det er veldig ubehagelig og noen ganger gjør det til og med vondt å gå med sekken på ryggen.. Er det noe annet jeg burde prøve før jeg eventuelt går til legen med det..?

Lenke til kommentar

Har mange kviser. I ansiktet, halsen, brystkassa, nakken og ryggen spesielt. Brukte no krem greier først. Husker ikke helt hva det het i farta, men kjøpt på apoteket, det er 3 trinn og det er apotekforeningen som lager det eller no. Var ikke helt fornøyd så gikk til legen. Fikk antibiotika tabeletter på resept. Tetrycalin heter de eller no. Kan ikke si at det har en veldig god virkning, men det virker som om det har sluttet å komme nye kviser. Men sliter veldig med arr, og de har jeg ikke peiling på hvordan jeg skal bli kvitt.

EDIT: Har lest en del om at Head & Shoulders skal hjelpe. Må prøve ut det

Endret av Vibetoon
Lenke til kommentar

Jeg sliter med kviser, samtidig som jeg har en hudsykdom.

Går på 4 kremer, og 1 antibiotika, ROAC ligger og venter på meg med en gang jeg er ferdig med sykdommen.. Men denne tar tid, og det morsomme er at hvis jeg tar kvisekrem på sykdommen, kommer det mer dritt fra den.. Tar jeg kremer for sykdommen på kviser, så kommer det enda mer kviser.. Dette er et jævla dilemma.. Vurderer sterkt en laser behandling.. :/ Er så lei kviser at fy...

Lenke til kommentar
Dersom jeg bruker tetracyclin bør jeg da vurdere å kombinere dette med andre produkter f.eks renseprodukter? Eller holder det å bare ta tablettene?

 

Jeg bruker det i kombinasjon med differin, som er en krem som ble utskrevet av legen sammen med tetracylin. Jeg hadde mye kviser i ansiktet, og dette funker glimrende for meg.

 

 

Noen som vet om det er noen bivirkninger vedrørende kviser når det kommer til kosttilskudd i forbindelse med trening, proteiner osv.?

Endret av jj_89
Lenke til kommentar

Roaccutan fungerte for meg. Jeg har prøvd det meste, og er idag kvisefri. Roaccutan har gjort livet mitt mye bedre. Uten tvil! Kan sikkert spise en pakke smør, uten å få 1 kvise dagen etter.

Lenke til kommentar

Folk sier det er bullshit, MEN, hvis jeg spiser 3 sjokolader, så får jeg kviser dagen etterpå.. Og det kan umulig være tillfeldig...

 

Jeg bruker:

Tetralysal

Differein

skinoren

apolar med dekvalin

Demovat(som forsåvidt er den sterkeste salven det er lov til å selge i Norge)

Har enda flere også, men de overnevnte er de jeg tar HVER ENESTE DAG..

Jeg er så lei :| :p

Lenke til kommentar

Stemmer det at man ikke kan drikke noe alkohol når man går på roccatuan? Begynner virkelig å bli drittlei kvisene og tenkte kanskje å prøve roccatuan. Vet ikke hvordan det går mtp. russetiden og slikt. Er dere helt avholds når dere går på dette? Vil gjerne høre erfaringer omkring dette og om det faktisk er verdt det?

 

 

Har vært innom skinorem sammen med dalacin, tetracylcin og benoxyl peroxide og selvfølgelig flust av andre enklere renseprodukter. Er det noe jeg ikke har prøvd som bør prøves før eventulet roccatuan? kanskje en ny tetracyclin kur.

Endret av Saltvann
Lenke til kommentar
Gjest kviser både her og der

heisann

 

Jeg har middels kviser i trynet og endel på ryggen. Har på ryggen sånn at det noen ganger gjør vondt å gå med sekk og sånt. I trynet har jeg for det meste sånne som ikke går ant å klemme men på ryggen har jeg fulgt av sånne store kviser man kan klemme på for å få bort(har ikke gjort det, redd for arr..) Trenger jeg å gå til legen med dette..? Skaffe meg sånn derre tetracylin? Eller anbefaler dere noen resept frie greier som funker godt til ryggen/nakken/skuldrene???

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...