Gå til innhold

SE K700 vs. Siemens S65


Anbefalte innlegg

Hei! Skal kjøpe ny telefon, men er ikke helt sikker på hva jeg skal velge. De to det står mellom er Sony Ericsson K700 og Siemens S65. Vet at S65 har 1,3mpx kamera og minnekort. Det som er viktig for meg er at telefonen har god standby tid, (batteriet holder lenge), driftsikker telefon. Noen formeninger?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stabæk, det vet vi fint lite om enda! S65 er ikke sluppet enda. Både Siemens og SonyEricsson er kjent for god kvalitet. Jeg har hatt både SE og Siemenstelefoner, og har nå sist hatt Siemens ME45 i to år uten ett eneste lite problem. Så med min erfaringsbakgrunn går jeg for S65 nå som den skal byttes ut.

Lenke til kommentar

På papiret ser det slik ut:

 

Fordeler med k700i:

Lengre batteritid (360 timer mot s65's 250, og taletid på 7 mot 6) OBS: På papiret, ikke sikkert det er så stor forskjell i virkeligheten!

Høyere oppløsning på skjermen

mp3

Radio

Kameralys

 

Fordeler med s65:

Minnekortplass

Høyere oppløsning på kamera

Koster 500 kr mindre enn k700i (i dag)

 

Vanskelig valg, men jeg må ha gått for SE hvis jeg skulle hatt en av de.

Lenke til kommentar

Helt klart S65...

En ulempe i forhold til K700 er kanskje batterilevetiden hvis k700 har så bra batterilevetid som det sies. Det at k700 har mp3-spiller er vel ingen stor fordel da S65 kan spille av acc-filer, og k700 "bare" har 42 MB minne. Selv om det er bra for en telefon holder det ikke lenge for mp3..

HVis man bare ser på spesifikasjoner er jo S65 bedre enn k700 da, bortsett fra oppløsningen på skjermen og batteriet(og radio)

jeg skal selv ha S65, har hatt flere siemens telefoner før, og har veldig god erfaring med disse...Lykke til med valget :)

Lenke til kommentar
... Det at k700 har mp3-spiller er vel ingen stor fordel da S65 kan spille av acc-filer...

Den aac-spilleren til S65 er jo ikke så mye å stikke rævva i været for, siden man ikke får stereo i headsettet.

 

mack_:

Du glemte en viktig ting om S65, og det er at skjermen er stor, omtrentlike stor som SX1 og 7610 og den gjengen, pluss at den er veldig bra (om den er bedre enn K700 sin skal jeg ikke uttale meg om). Dvs at bildevisning sannsynligvis ser bedre ut på K700, mens S65 har bedre plass til all informasjonen (så gjenstår det å se om Siemens kan utnytte det, da...).

 

Generelt vil jeg si at det er ganske så dødt løp mellom disse telefonene. Den ene har noe, den andre har noe annet. Det blir liksom magefølelse som får skåla til å tippe over, eller evt. om det er en av tingene man bare må ha. Det trådstarter har gitt inntrykket av her, er at det ikke er så innmari viktig med nøyaktig specs og funksjoner, men lang batterilevetid og driftsikkerhet, alt i alt at man skal kunne være sikker på at telefonen funker når man trenger den. På batteri ser det ut til at S65 trekker det lengste strået, så den er kanskje det beste valget for deg, K700Dragon? (Da må du vel skifte navn til S65Dragon, eller? :p )

 

Det er vel noen som jobber i butikk som kan si om man får inn mest Siemens- eller SE-telefoner med feil?

Lenke til kommentar

Det er vel slik med S65 at man kan oppgradere firmware hjemme?

 

Dette vet jeg ikke bekreftet, men regner med at det er sånn. Hvis du ikke vil trenge å gå tilbake til butikk for slike ting er jo da det et stort pluss for S65.

 

Noen som kan bekrefte at S65 kan oppgraderes hjemme, i likhet med andre Siemens?

Lenke til kommentar
Det er vel slik med S65 at man kan oppgradere firmware hjemme?

 

Dette vet jeg ikke bekreftet, men regner med at det er sånn. Hvis du ikke vil trenge å gå tilbake til butikk for slike ting er jo da det et stort pluss for S65.

 

Noen som kan bekrefte at S65 kan oppgraderes hjemme, i likhet med andre Siemens?

Ja, det må jo gå når det går på omtrent alle mobilene jeg har hatt!

Lenke til kommentar

Hm, har lest gjennom Amobils test av K700 og der er jo et av ankepunktene batteritiden. 350 timer var jo i bestefall håpefullt. Noen K700 eiere som er uenige, eller er S65 likevel det beste valget mht batteritid? (Forøvrig har vi ingen garantier om at S65 lever opp til sine oppgitte specs, da... ;) )

Lenke til kommentar
Siemens S65, men hvis du vil ha bra batteritid så ta K700, men hva med å se på Siemens M65?

jeg ville gått for k700 fordi den har lang standbytid og jeg har tidligere bare hatt positive erfaringer med SE.

 

Jeg prøvde m55 her om dagen faktisk. Den virket veldig solid og hadde et stort og flott display, men den var utrolig vond å holde i og så var den litt stor etter min mening. Men det var en kjempefin telefon

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...