Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Hjemme nettverk, kommer ikke inn på de andre PC`ne


Anbefalte innlegg

Har et lite problem, sitter på en laptop Dell Inspiron 8200, en D link 10/100 switch, ftp server bestående av epia mini itx 800mhz cpu. og en dvd ripper epox 8 kta3+ pro 1.2ghz duron (kun til backup av selv eide dvd:)

 

Har hatt disse i nettverk før aldri hatt noe problem, men i helga fikk jeg selvsagt virus på ftp servern, det der den skrur seg av med en gang du er kommet inn i skrivebordet ikke noe nedtelling som det var i ms.blast .. Så jeg måtte reinstallere.

 

Kjører forøvrig WIN XP Pro sp1 på alle 3!

 

Men, når jeg er inne på "my network places" under "workgroups" og mshome der alle ligger er alle maskinene. sxe (laptop) sxe2 (ftp), sxe3 (ripper) bruker remote admin 2.1 for å kunne styre begge pc`ene uten å måtte bytte skjerm kabel osv hele tiden, men har også lyst til å kunne bruke den vanlige metoden: \\sxe2 (enter) da dukker det opp et "connect to sxe2" greie der jeg skal taste inn brukernavn og passord noe jeg ikke har bedt om eller stilt på. meget irriterende.

 

har prøvd alt og kommer ikke inn, prøvde å opprette en egen bruker på alle pc`ene, og bruke det som bruker navn og passordet jeg valgte.

 

Med remote admin kommer jeg inn på hverandre, så nettverket er i allefall i orden. Bruker static ip: sxe: 192.168.0.3 sxe2: 192.168.0.250 sxe3: 192.168.0.251

subnet mask: 255.255.255.0

default gateway: 192.168.0.5

 

Som sagt så hadde jeg dette i nettverk før virus helv... kom og ødelag, og alt funka. Noen som har vært borti det samme, og har en lur løsning, så setter jeg VELDIG stor pris på det. Har prøvd det meste tror jeg, men kan jo heller ikke alt.

 

Live and learn

erfaring kommer alltid godt med..

 

Mvh Torgeir

Endret av sxxxe83
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du delt noe på sxe2 da? Eller gitt alle tilgang til å lese det du har delt?

 

Siden du kommer inn på maskinene med remote admin er det nok ikke noe galt med selve nettverket ditt, men heller med hvordan du har satt opp maskinene. Du kan også prøve å deaktiver den innebygde brannmuren i xp, selv om jeg ikke tror det har noen innvirkning på problemet ditt...

Lenke til kommentar

Alle diskene er delt, med full kontroll, så er de enkelte mappene delt med "divx c$" som xbox`n bruker, har 4 stk 120 gb, 1 stk 200 gb og 1 300gb hdd i sxe2, som liksom er den eksterne fil serveren, der jeg lagrer alt av filmer, film klipp, musikk osv, som jeg igjen kan spille av i stua med xbox og fjernkontroll. Meget genialt..

 

Men over til noe annet, det er fremdeles et rart problem, har ikke hatt det før...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...