Gå til innhold

Nyhet-djuice nonstop med fri SMS!


Anbefalte innlegg

Telenor Mobil lanserer nå et nytt abonnement - djuice nonstop - hvor du til en fast månedspris kan sende et ubegrenset antall SMS hver måned.

 

djuice nonstop vil ha en månedspris på 299 kroner. For dette kan du sende ubegrenset antall SMS hver måned fra Norge til andre mottakere med norsk mobiltelefon. Også samtaleprisen er redusert i forhold til djuice og djuice kontant. Prisen for å ringe andre mobiltelefoner i Norge er kr 1,39, mens prisen for å ringe til fasttelefon er kr 2,99. djuice nonstop vil være i handelen fra 22. juni.

 

Mer info her.

 

Artikkel hos digi.no

Endret av tbone
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er ikke annet enn en krampetrekning fra Telenor...

 

For den månedsprisen (299,-)kan man sende hele 679,5 SMS'er hos Mobyson, eller 22,5 SMS'er HVER ENESTE DAG.

 

Man kan gjerne bruke Djuice nonstop om man sender SINNSVAKT mye SMS, men om man klarer seg med å sende under 23 stykker hver dag, så kan man like gjerne bruke Mobyson eller et av de andre billige alternativene.

 

I tillegg ringer man billigere hos Mobyson enn man gjør med Djuice nonstop - som er ca. 37% billigere til mobilnettet, og hele 70% billigere til fastnettet!!!

 

Den eneste, og enkleste konklusjonen må da bli at man bør styre unna Djuice!

(hvis man sender mindre enn 23 sms HVER eneste dag)

 

Leste dere det med liten skrift nå? :green:

Endret av jendor
Lenke til kommentar

300 kr i måneden??? :wow: det blir 1200 kr pr. kvartal det..og i danamrk får man et abo. til 147 kr. pr. kvartal der man kan ringe gratis til sammen abo. (3 mobil) og sende sms koster 15 øre, men videosamtale koster 1 kr. pr. minutt!!

 

vel..vet jo at danmark er suinnsykt billig i forhold da, men herregud bare i Norge så kan de fleste sende sms mye rimeligere da, f.eks. TalkMore og Chess som skal bare ha 45 øre pr. sms..

Lenke til kommentar

Det sier jo seg sjøl at dette ikke er ett abonnement for alle og en hver. Slik er det med alle abonnement, du må jo selvfølgelig vurdere forbruket. Og dette er helt klart ett bra alternativ for storfobruker av sms. Det positive med dette utspillet er at nå vil sikkert de andre komme etter med lignende abonnement, mao en krig er ikke å unngå.

Lenke til kommentar
Dette kan jo utnyttes så det holder. Hvis det er null begrensninger i antall sms, så skal jeg starte et spleiselag, og skaffe meg det abonnementet.

Det er null begrensninger.... man kan jo gå sammen med flere og bruke ett og samme nummer for sms-sending... hehehe

 

Djuice skriver selv på sidene sine:

 

Tegner du djuice nonstop-abonnement nå, spanderer vi månedsprisen frem til 1 oktober.**

 

Da kan du sende så mye SMS du vil, uten å behøve å tenke på kostnader i det hele tatt. Etter 1 oktober betaler du vanlig månedsavgift på 299,- Du får dessuten alle de andre fordelene du fikk da du ble djuice-kunde første gang:

 

· Første måned fri MMS

· Første måned fri WAP

 

Og her er en finurlig reklame:

"Send hundre tusen millioner milliarder tekstmeldinger i måneden for 299,-"

Endret av jendor
Lenke til kommentar

Jeg kjenner folk som sender SMS til grupper.

 

Nå kjenner jeg ikke helt til prisene for det, men om det er sånn at hver SMS er full pris, selv om de sendes i gruppe, så kan det fort bli mye penger av det.

 

Om du da har et behov for å sende SMS til en stor gruppe ofte, så kan det abbonnementet være interessant.

Lenke til kommentar
Dette kan jo utnyttes så det holder. Hvis det er null begrensninger i antall sms, så skal jeg starte et spleiselag, og skaffe meg det abonnementet.

Så jævlig typisk. Hver gang det kommer noe bra så er det straks folk som skal prøve å utnytte det. Og så ender det med at hele tilbudet forsvinner. Tenk heller litt på fellesskapet, ikke bare deg selv.

Lenke til kommentar

Finnes det ikke folk som glatt sender 1500 sms i måneden da? Selv sender jeg rundt 30-40.. :roll:

 

Men ca hvor mye billigere kan telefonene bli hvis man tegner 12 mnd djucienonstop?

 

 

 

tide: 15000 ble hvist litt mye.. 1500, Ingar!

Endret av Ingar
Lenke til kommentar

Litt offtopic kanskje.. Men jeg leste om en New Zealander som sende 80000 meldinger på en måned i protest mot at et abbonemet likt d-juice nonstop ble fjernet. Leste at han sendte noe sånt som 2600 SMS her dag :scared: Finner desverre ikke igjen linken til stedet jeg leste det...

 

Edit: Fant en link, men den er på engelsk. Regner med at det ike er noe problem?

Endret av shadowlands
Lenke til kommentar

men nå kosta det new zealand abbet, 40 spenn eller noe også da. Telenor skriver jo så teit selv "send tusen av millioner milliarder sms" og at han sutrisen som begynnte å hvine for at folk skulle utnytte det da.. hehe. Dem sier det jo selv, kan jo ikke gå tilbake på det når dem har en sånn latterlig reklame til og med :D

 

Nei synes ikke dette er det teiteste telenor har gjort egentlig. Synd dem ikke han ha et allover godt produkt. Forsjkellige priser til forskjellige operatører er jo bare så teit i disse dager.

Lenke til kommentar

dette er jo et abonnement som de sikkert har tenkt grundig igjennom før det ble lansert.. men syns 299-, kr i mnd er litt drøyt..

hadde holdt med 200-, eller noe i det området.. men det må jo hver enkelt se ann litt.. om det virkelig lønner seg å ha et slikt abonnement.

Er jo greit for de som kun sender sms, og ringer lite.. men da har de jo allerede Djuice abn fra før.. skjønner egentlig ikke helt poenget med det abonnementet her...men men...

 

og at de skal ha fem forskjellige priser til hvor og hvem du ringer til.. lever tross alt i 2004.. burde vel ikke være så vanskelig å sette en fastpris. :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...