Gå til innhold

Min test av 7610!


Anbefalte innlegg

Her er en liten start til dere, har ikke hatt den lenge så jeg bare nevner det jeg har prøvd:

 

Jeg ble veldig overasket da jeg åpnet pakka. Mobilen var enda finere enn på bildene jeg har sett og den var ikke så "plastikk" aktig som jeg hadde trodd.

 

Jeg skrudde på telefonen og menyen overasket meg ikke for den er jo lik som på alle symbian telefoner. Veldig bra med de temaene som er instalert!

Tastene fungerer veldig bra! Ikke noe problem idet heletatt utenom bla tasten som virker veldig glatt hvis du er litt svett på fingertuppen.* Men ellers er tastene veldig responsive og gode! :thumbup:

 

Kamera: Har ikke overført til pc enda, men når jeg ser de på mobilen virker de mye bedre enn på 6600. Zoomen fungerer mye bedre også! Video optakeren er en annen sak... Joda, det blir mye bedre kvalitet enn på 6600 der også, men det betyr ikke at kvaliteten er veldig bra... Det blir faktisk brukbart hvis objektet beverger seg sakte og du holder telefonen helt rolig.

 

Bilde 1

Bilde 2

 

Beklager at bildene er så små, men jeg har for gammel pc for programmet som følger med, så det gikk ikke å overføre med kabelen. Da var jeg nøtt til å sende på mms til mailen og da blir jo bildene automatisk forminsket. Skal se hva jeg får gjort hvertfall...

 

Redigerings programmet som fulgte med skufet meg litt. Det er ganske vanskelig å skjønne det og det har ikke så mange funksjoner som jeg hadde forventet, men gøy er det jo alikevel og jeg skjønner sikkert mer etterhvert! :yes:

 

En annen sak jeg ble veldig imponert over er et program som følger med som finner gprs/mms/wap/internett instillinger for deg, bare du gokjenner at det er riktig operatør.Veldig praktisk iogmed at instillingene for dette ikke er lagt ut for telenor enda.

 

Mobilen ligger veldig godt i hånda og det er akkurat passe vekt i forhold til størrelsen. kameraet er også bedre plassert enn på 6600 og 3650 etter min mening. På 7610 slipper jeg hvertfall å få en finger foran kameraet, noe som skjedde ofte på6600 og 3650...

 

Helhets inntrykket hitil er veldig bra! :w00t: Jeg ville gitt den mellom 5og6!**

 

 

Nå var dette bare en start, så dere får si fra hvis det er ting dere lurer på eller hvis det er noe jeg har glemt! :yes:

 

* Dette merket jeg bare i starten og nå syns jeg den er veldig god også! :thumbup:

 

** Denne karakteren for den som har brukfor symbian telefon, for 1.gangs brukere er det ikke noe poeng å skaffe seg denne telfonen. Den er ganske dyr og komplisert så den egner seg kunn for de som har greie på mobil... :yes:

Endret av Normann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvor kjøpte du den? Kan ikke se noen nettbutikker som har fått den inn.

Onkelen min sitt firma...EuroTec heter det...

 

Edit:

 

Hvor skal jeg laste opp bilder som er tatt med mobilen? Skal få lagt ut noen i morgen hvis jeg vet hvor jeg får lasta dem opp ;)

Endret av Normann
Lenke til kommentar
Har noen spørsmål om N7610 til Normann..: Har den IR? Fikk du med en sånn bluetooth-greie? Er den verdt ca. 5000 kr? Er tastene vonde å trykke på? Og er bildene av bra kvalitet? Drit bra test du hadde lagd :thumbup:

Den har IKKE IR... Det fulgte heller ikke med noen "bluetooth-greie" og ja, jeg mener den absoulutt er verdt pengene!

 

Tastene er veldig gode og nå sybs jeg også bla-tasten er veldig god også...Måtte bare venne meg til den sikkert...

Lenke til kommentar
Får 7610 om to dager, gleder meg som en unge :D:dribble: Men det har vært noen diskusjoner om N7610 har stereolyd eller ikke. Og Normann, har den det? Og siden du har N7610 allerede, hva er Xpress-on?-designpakker som følger med i esken? Er det forskjellige deksler, eller no?? :hmm:

Den har ikke stereo...Det følger ikke med noen ekstra deksler, det eneste er at det ligger 4 forskjellige temaer inne på telefonen...

 

Men for at jeg skal få lastet opp bilder, må dere fortelle meg hvor!? :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...