Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

råtips er at alt må være oppdatert på pcen (etter at du har installert .net) før du kjører install.bat. Og at brukeren du installerer på må ha administrator-rettigheter og passord.

 

Det kan også være problemer dersom du har endret brukernavn. Det er noe kluss i registry som gjør at det gamle brukernavnet hentes fram når du kjører install.

 

Men jeg vil tippe at en Q6600 drar en del poeng med vanlige klienter også. Men dersom du har tenkt å kokke den litt så ser det ut til at relativt små økninger i frekvens gjør mye på poengene på SMP.

Lenke til kommentar
Velkommen Moppskaft.

Har en selv en ps3 som har stått på siden april i fjor, den står på 24/7. Eg kjøpte den kun for å brette protiner.

... i godt selskap med et stadig økende antall quad-cores, ser det ut som :thumbup:

Ja stemmer det, har nå 7. Men det har eg hatt lenge nå. Økningen du ser nå er nok ikke langvarig. Har fått en del 310 poeng WU, maskinene mine bruker ca 4 time på dem. PPD er nå 21162. Fahmon.

Lenke til kommentar

Heisann!

 

Der har jeg endelig kommet meg inn i den ekslusive gjengen av medlemmer på første siden av lista (plass nr 100).

 

Men jeg lurer på noe... Jeg har nå fått en ny pc på jobben. Det er en sånn Dell Precision T5400, med Xeon E5405 Quad 2GHz CPU. Jeg får ikke installert SMP-klienten på den, hva kan det skyldes? Det erXP SP2 på den. Jeg kjører nå tre vanlige konsoll-klienter på den, den fjerde startet ikke opp før nå. På de tre klientene får jeg ca. 1000 PPD (fahmon). Gir SMP-klienten mer poeng?

Lenke til kommentar
SMP vil gi vesentlig mer poeng. Forklar gjerne hvordan installasjonen feiler. Litt lettere å greie ut hva som kan være problemet.

ok, laster ned "Folding@Home Windows SMP Client.EXE". Det er 5.91 beta.

Installerer... .... ... Ser ikke noen ny programmer i startmenyen...

Leser readme.rtf

Kjører install.bat ... Så MPI is working to ganger...

Kjører fah.exe

Skriver inn ting...

 

.... Og det virket! (tilsynelatende)

 

Hmm, skal jeg bare slette de fire andre klientene, eller?

Lenke til kommentar
Flott. Du må nok slette de andre ja. Har du huslet machine id ved tidligere forsøk på SMP installasjon? Det kan nok være et problem hvis en konsoll klient og SMP får tildelt samme id...

Husker ikke helt, men smp og den ene klienten har nå samme Machine ID. Ser ut til å fungere, ser ut til å bruke litt over 24 timer på denne WU på ca. 80% av CPU tiden.

Lenke til kommentar

Har litt blannede følelser på å fokusere for mye på konkuranseaspektet. Tror mange ikke gidder å holde på da de ser at det tar lang tid (er umulig å komme i toppen). Så det er viktig å fokusere på gruppekonkuransen, framfor individuelle resultater, for å få folk til å fortsette med foldingen.

 

Bedre å folde med nesten hva somhelst enn å kutte ut etter 100WUer fordi man ikke gideder å følge med.

 

Det er en generell trend med mange inaktive brukere i FaH. Dette skyldes flere ting. En bruker som bytter gruppe vil stå som inaktiv i den gruppa han/hun tidligere foldet for. Men generelt sett ligger vel gruppene på 10-13% aktive brukere. Vi har i det siste ligget under 10%, men har økt produksjon da flere og flere som forblir aktive har flerkjærne maskiner eller bidrar med flere maskiner knyttet til en bruker.

 

Også må man belage seg på at noen ganger så skjer det ting som gjør at ting feiler. Da kan man alltids spørre om hjelp. Dersom man starter opp og ting feiler hele tiden (feks fordi pcen blir for varm) er det mye bedre å redusere belastningen enn å kutte ut.

 

Men det er svært nyttig å få en notis på forsiden en gang i mellom da det utvilsomt er mange som har sluttet fordi de har hatt programmet installert i bakgrunnen og glemt det. Når de så senere gjør en opprydding/rekonfigurasjon/oppgradering av maskina kjører de ikke FaH lenger for de hadde helt glemt at den gikk i bakgrunnen før. Det har skjedd med meg ved flere anledninger.

Lenke til kommentar

Jeg har tidligere hatt problemer med at SPM-klient v. 1.01 for Windows starter på ny WU hver gang maskinen omstartes. Nå har jeg oppdaget at den fortsetter på samme WU om man før omstart går inn i Kontrollpanel - Administrative verktøy - Tjenester og stopper FAH. Tjenesten stopper normalt ikke SMP-klienten på en skikkelig måte når Windows avsluttes.

 

Jeg har satt FAH-tjenesten til automatisk oppstart og logget på med mitt Windows-brukernavn og passord. På den måten kommer foldingen i gang av seg selv etter omstarten, så trenger jeg ikke å huske på det.

Lenke til kommentar

Jeg mener bestemt at service ikke er offisielt støttet for SMP. SMP er jo i praksis enda i beta, og da er det typisk slike funksjonaliteter som kommer sist.

 

Kan ikke si at jeg ahr lagt spesielt merke til dette problemet, men så kjører jeg SMP på en maskin som skjeldent stoppes.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...