Gå til innhold

Er dette bra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
[quote name='jihn' date='02/06/2004 : 11:20'] MSI sitt NForce3 250gb hk, det bedre enn det jeg allerede har valgt da?

HSI X800Pro IceQ II: hvem får det inn denne måneden? [/quote]
Tror neppe det er store forskjeller mellom EpoX og MSI sitt NForce 3 hovedkort. Visst det ikke dukker opp noen kjente feil (som med kondensatorene på Asus sitt første Via hovedkort med Socket 754) så ser jeg ingen grunn til å velge MSI fremfor EpoX. Det kan være forskjeller i bundle og muligens fargen på selve hovedkortet.

HSI X800Pro IceQ II har god kjøling, men varme er neppe et problem i din PC visst du har 1 eller 2 samsung disker og Athlon 64 CPU i ditt valgte kabinett som har masse med vifter. Velg skjermkort etter smak og behag!
Anbefaler også at du ser på noen tester av XT versjonen visst du er i tvil. X800Pro [u]VIL[/u] gi deg god ytelse!

Raptor disker er en kjekk ting! Har god ytelse, men mangler plassen. Derfor passer den som operativsystem disk i ditt tilfelle. Visst du er mer opptatt av å ha plass på harddisken er det ikke galt å velge bort raptor, men raptor vil gi deg raskere loading tider (men ikke noe mer ytelse i spill). Endret av AMD-King
Lenke til kommentar
[quote name='Shade22' date='02/06/2004 : 15:16'] Ikke Q-tec, heller ikke MSI hovedkort, de er sære, Asus er bra =) [/quote]
Asus er bra, men ikke perfekte.

Alle vil anbefale merker de har god erfaringer med. Det er jo ikke no galt med det, men man bør ikke gjøre seg blind på det ;)

Husk også at produsenter vil ikke være dårlige. I Dataverdenen skjer jo ting fort også så selv om en produsent hadde ett dårlig produkt en gang, så betyr jo ikke det at produktene fortsetter å være dårlige.
Lenke til kommentar

menne sjekk her da!

 

Og så er jo også XMS brikkene saftig mye dyrere også da...

 

Menne hvis du gidder, slenge opp noen tester eller nos slikt av de to forskjellige ramtypene da...

 

Har ikke holdtpå noe serlig med hardware på pc, begynnte faktisk å bli litt nysjerrig ganske nylig. Så har ikke sånn super erfaring på allt som er bra og allt som ikke er det.

Lenke til kommentar

hvis du vil spare noen kroner til evt. bedere skjermkort(hvilket du inne rimelighetens grenser ikke trenger før om noen år tipper jeg) kan du jo f.eks kjøpe en AMD Atlon 2500+ og klokke den litt... opp til 3200+ eller noe sånnt... har gjordt det på min PC og det gikk temmelig bra... :thumbup:

 

Du har i hvertfall en bra PC nå uansett

 

Lykke til :yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...