Gå til innhold

R9800PRO nå eller Rx800PRO om et år?


srbz

Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe ny pc nå, og har en pc fra før. Den skal jeg fortsette å ha. Jeg har gjort en oppgradering til den, og det er at jeg for lenge siden kjøpte et GeForce4 MX420 64MB. Det er gammelt, jeg vet, men i og med at det er så mye tull med R9800PRO (spesielt Sapphire, som jeg hadde tenkt å kjøpe - PowerColor og Hightech Excalibur er vel rimelig "sikre"), kan det være aktuelt å bruke mitt GeForce kort i et års tid, sette det (kjempe)gamle kortet som ligger i en skuff, inn i denne PC'en her som jeg bruker nå, og vente til X800PRO kommer ned på et aktuelt prisnivå. Noen som har meninger/synspunkter om dette? :hmm:

 

I tillegg vil jeg nevne at jeg har en (166MHz) PC som jeg kanskje skal bruke til server (ellers blir den kastet). Til den vil jeg kjøpe R7000 eller noe (billigkort m/tv-ut), for at jeg skal kunne koble den til en TV skjerm som står her for at det skal ta mindre plass (setter den der videoen egentlig skal stå. PC'en altså...) Syntes det var en god idé. Noen som har tips/forslag til hva jeg bør gjøre/kjøpe desom du synes du har et bedre forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmmm... hadde vært fett, men jeg tror jeg dropper en av delene. Det er jo slik at straks det kommer et nytt kort, faller det forrige betraktelig i pris. En kompis av meg kjøpte 9600 for ca et år siden. Da kostet det 1800 (på tilbud). Nå koster det 8-900kr. Og det prisnivået har den lagt på lenge... Det samme kunne jo skje med x800PRO? Jeg synes 2000kr er mer enn nok å betale for et skjermkort, så jeg kjøper det ihvertfall ikke nå. Derimot, kunne jeg jo ha brukt x800PRO i den pcen jeg skal kjøpe, når jeg evt. hadde kjøpt det kortet, og så puttet 9800PRO i den gamle pc'en. Men med tanke på at det er en 4 år gammel 800MHz, så tror jeg ikke det er en god løsning... :no:

 

Jaja, jeg har fortsatt et par uker igjen å bestemme meg på, men for all del, send inn flere innlegg.

Lenke til kommentar
Jeg tror jeg går for denne her jeg:

 

Sapphire Radeon 9800 PRO Ultimate Edition 128 MB

 

Det er ihvetfall 256bit, ikke 128

"Ultimate Edition" er bare å anbefale hvis du er alergisk mot støy, siden det bare har passiv kjøling. (uten vifte) Jeg synes ikke at det er verdt å betale nesten 500,- for det. Du får nå 9800pro type "vanlig" til rundt 1800,- som har 256bit.

PowerColor? Hightech Excalibur? Eller et annet? Sapphire "vanlig" PRO kommer visst strot sett kun med 128bit... :dontgetit:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...