Gå til innhold

Nvidias leaked presentasjon av NV40.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha, det er det dummeste.. Kunne nesten vært laget i paint =) Altså håper ingen tror dette er ekte?.. Nvidia internal document hadde det ihvertfall ikke stått og det tar ikke lange tiden og lage noe lignende selv.. I og med at siden ikke er spesielt "trustworthy" heller så velger jeg å le av dette =)

Lenke til kommentar
Dave Baumann fra beyond3d har bekreftet at det er ekte.

 

http://www.rage3d.com/board/showthread.php...readid=33760628

Ja, det som han har sagt og er blitt brukt i de presentasjons bildene er ekte. Men er selve presentasjons bildene ekte? Det er en annen ting og jeg tviler på det personling.

 

Men hvis de er ekte, har jeg stor tro på at det er en intern greie.

Endret av Fury
Lenke til kommentar

Litt teit å disse ati for å bruke gårsdagens teknologi når di med deres "overlegene" arkitektur ikke klarer å slå dem..Når PixelShader 3.0 dukker opp i spill om et års tid har nok både Nvidia og Ati kommet med en ny linje kort uansett (r885\ 6850 osv).

Endret av Grimman
Lenke til kommentar
Ble litt kvalm av Nvidia når jeg leste dette. Akkurat som om de er perfekte. De kritiserer ATI for å lage X800XT PE, men det de gjør rett etterpå er å lage Geforce 6800 Ultra Extreme :laugh:

Det syns jeg ikke du har noe grunn til. Materiale som de bruker til intern motivasjon og informasjon er jo ofte preget av deres syn. Mange arbeidsgivere bruker jo nettopp kritikk av konkurrenter for å motivere egne ansatte og få dem til å syns at akkurat deres firma er best. Det er muligens en smule amerikansk å gjøre slikt men jeg er sikker på at du kunne funnet lignende i ATI sine interne møter.

 

Hadde dette vært ment for offentligheten er jeg tilbøyelig til å være enig.

Lenke til kommentar
gleder meg til alle dere ATI fans skal sitte å banne å styre når dere spiller over internett etter at dere har kjøpt X800xt eller hva som helst p.g.a. skjermen klikker p.g.a. DRIVER PROBLEMER ! noe vi nIVIDA elskere SLIPPER !

Please ikke forsøpple tråden min med tullprat.....eneste fornuftige jeg kom på. :roll:

Lenke til kommentar

Er sikkert sluppet med overlegg fra nvidia. Men for de oppvakte av oss er det tydelig så patetisk at de merket det leaked for å unngå å få enda mer dritt enn de allerede har på ryktet sitt.

 

Bare juks, fanteri og løgn på nvidia visst. Istedet for å lage noe som virkelig er bedre, må de disse ati, fikle med drivere og komme med dumme påskudd som "The way its meant to be drowned"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...