Gå til innhold

Dyre ørepropper!!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Disse er IKKE laget for Discman, MP3 spillere o.l. Disse er, som nevnt av christt , beregnet til scenemonitoring for amatør/semi-proffe band og musikere. Som et substitutt til Hi-Fi propper/hodetelefoner funker de dårlig. Lydgjengivelsen i slike propper er ofte preget av forsterket mellomtoneregister, hvilket i hjemlige omgivelser slett ikke er ønskelig.

Lenke til kommentar

@christt og helseth:

Hvor har dere det fra at disse ikke er til f.eks iPod o.l.? Jeg skal ikke påstå at jeg har peiling, men har fått inntrykk av at dette er det ypperste av hodetelefoner i kategorien "propper". Etter å ha skummet infoen på www.shure.com og bl.a. denne: E Series Earphones Comparison Chart som sier:

Suitable Uses:

 

E Series sound isolation earphones work with any listening device that has a 3.5 mm (1/8") stereo jack, including (but not limited to): portable CD players, MP3 players, MiniDisc players, DAT, DVD, cassette players, notebook computers, in-flight entertainment systems, exercise equipment fitted with gym entertainment systems.

har jeg inntrykk av at dere tar feil. Godt mulig at de fungerer fint på scenen, og at propper sikkert aldri kan måle seg med klokker, men å si at de er laget bare for scenebruk virker feil.

 

Har dere noe mer utfyllende info?

Lenke til kommentar

Det koster å være kar!

 

Alle har forskjellige prioriteringer. Hvis man bruker DAT, minidisc, I-Pod ofte er det lurt å investere i noe bra! Man har jo bare 2 ører, og vil jo ta vare på de. Dersom man jobber mye med musikk, og disse varer f.eks 4 år, blir det jo bare 3 kr pr. dag.

 

Er man ekte musiker, så har man ofte lite penger, men om man vil ha det beste finner vel man alltid penger et sted.... :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...