Gå til innhold

mobil SX 1 klikker - formatere ?


Anbefalte innlegg

mobil har klikket.... la inn et prog. som jeg tydelig ikke skulle ha gjort. nå skrur tlf. seg hver gang jeg starter den... ser heller ikke ut som om jeg får ladet den. skjermen er svart. går det an å formatere den ? andre tips ?? får heller ikke kommet inn via pc`n.

 

har fikset det... :D

Endret av Soris
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som et program som rotet noe fryktelig opp, ja. Har opplevd det samme, men det var med en gammel fw.

Hvilken fw bruker du?

 

Ha telefonen på. Trykk *#7370#. Da resetter du alle telefoninnstillinger. Merk at alle programmer du har lagt inn, kontakter m.m slettes. Det samme tror jeg innholdet på minnekortet ditt gjør hvis det står i, men det kan være lurt hvis programmet er innstalert der.

Lenke til kommentar

tor jeg greide å fikse det nå... holdt * og # nede mens jeg slo på tlf. da skjedde det noe.. nå lader mobil igjen !!! ( takk GUD ) _dAwn_ er deg evig takknemlig!! ehh.. må jeg legge inn noen prog. på nytt ? var litt tynt med prog. her nå. ( tenker ikke på de prog. som jeg selv har lagt inn ) er det prog. på cd`n som jeg bør legge inn ?

Lenke til kommentar

Fikk et det sammen prob. etter at jeg innstalerete FW10, vil ikke slå seg på, så vil den ikke lade!! ffs!!! hvor fant du siden Soris?

 

EDIT:jeg prøvde alt på simens sin side, ffs ass, må levere den inn imorra! men hvor ligger Zodiac? hvor i oslo?

Endret av bassmania
Lenke til kommentar

husker ikke helt siden.. det eneste jeg gjorde var å holde nede * og #. hjelper ikke dette vet jeg des. ikke. jeg la inn et spill, men det hadde ikke noe med prog. å gjøre. Hadde lite batteri på tlf. og den gikk tom midt under innstallasjonen.. ikke bra !!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...