Gå til innhold

Oppgraderte pcen, fikk et problem.


Anbefalte innlegg

Reformaterte Pcen for ikke lenge siden , og gikk til windows update og oppgraderte alt på siden dems hvor det sto " Automatically scan for critical windows updates" Dette gikk bra og greit.. men da jeg nesten var ferdig og reboota ble pcen veldig rar..

 

 

Trykker jeg på ctrl+alt+del så går den nesten helt ut av windows og et vindu popper opp som kaller seg selv for windows sikkerhet og der kan jeg velge forskjellige ting som å Låse pcen , logga av , endre passord , oppgavebehandling, eller avslutt.. Før så gikk den rett inn i oppgavebehandling, dette er veldig plagsomt.. og har veldig lyst å vite hva som gjør dette så jeg kan få fjernet det..

 

Også når jeg avslutter pcen kommer den samme saken opp igjen, og hvis jeg starter windows på nytt så ber den om passord... Noe jeg ikke hadde før, og som jeg vil ha fjernet.. Vet dere hvilet program fra windows som gjør dette og åssen jeg kan få fjernet det?

 

 

Jeg fikk også et problem til, etter jeg lasta ned den servicepakka 1 for windows exp , så forsvant mange ikon-bilder på pcen fks: exe filer på spill osv...

 

 

Håper noen har svar, takk!

 

 

Bruker Windows XP med Internett Explorer 6.0

Endret av FFX
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...