Gå til innhold

Rart modellbransjen har problemer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
En sannhet med modifikasjoner. Markedet finnes fordi det ikke finnes alternativer. Som sagt så var det ett slikt magasin i England som gikk over til å bruke vanlige kvinner som modeller. Det gikk så det suste, opplaget økte og alle var fornøyde. Men redaktøren fikk sparken. Hvorfor? Fordi annonsørene krevde det. Er ikke noe vits i å reklamere i ett blad som får folk til å føle at de ikke trenger mange produkter for å se bra ut og føle seg bra.

 

Det er faktisk markedet som har skapt markedet.

Vel, nå sa jeg to grunner da, du glemte den siste.

Selv om et blad i england (som jeg/du(?) ikke engang vet hva heter) økte opplaget, så sier det nødvendigvis ikke noe om hvor bra bladet var før. Det kan hende det var helt elendig, og ikke hadde et marked i det hele tatt. Man kan nemmelig øke andeler innen et marked, men fortsatt tape større andeler innen et annet. Hvis jeg kan selge et blad til 40.000 "fyldige" kvinner, eller selge det til 45.000 "andre" kvinner, så velger jeg naturligvis det siste.

 

Når det gjelder det siste du sa om annonsører, så har du nødvendigvis et poeng. De vil selge skjønnhetsprodukter opp mot et skjønnhetsideal. Dette skjønnhetsidealet profilerer de i gjennom bladene. Men det forklarer fortsatt ikke hvorfor de retter seg mot det du vil tro er det minste markedet. Hvis verden vil ha et fyldigere skjønnhetsideal, hvorfor har vi ikke fått det?

Fyldige kvinner skulle jo da være et større marked for samme hårbalsam som tynne kvinner bruker...

Lenke til kommentar

Typisk ting som blir hypet i nøyaktig fem minutter. Sånne ting har vært prøvd før, og forsvinner alltid. Bladet har fått oppmerksomhet og der stopper det sannsynligvis. Feite husmødre i bikini er noe man fort blir lei av.

 

"Solo, den eneste brusen som ikke hjelper mot annet en tørsten" ble jo hyllet som en så "god" reklame, men var og ble en fiasko. Slike "ærlighets" ting går ikke i lengden.

Endret av fjotten
Lenke til kommentar
Edit: Hva er det, det som står i siggen til alexf skal bety? Er dette noe Bill Gates faktisk har sagt om noe som faktisk har skjedd eller hva er det for noe?

Har jeg noe i signaturen?

Hmm :hmm:

 

Vet ikke hvorfor jeg skrev navnet ditt...

 

Det var signaturen til trådsatreren jeg mente Yankee!

Lenke til kommentar
Hun Paris Hilton dama viser jo bare at vi lar oss påvirke av reklamebransjen. Mange som syntes hun er meget sexy. Jeg syntes hun ser syk ut.

Tja, det kan du si. Men da er det jo helt nærliggende å tro at du også er påvirket av noe. Noen forbinder syke mennesker med tynne mennesker og omvendt. Men er hun egentlig syk?

Andre igjen forbinder tykke mennesker med syke mennesker. Om de igjen er indirekte påvirket av at forskere sier at fedme er et av vestens største og alvorligste helseproblem skal være usagt.

 

Men så har man selvfølgelig alle de som synes både lett under og overvekt er helt normalt, å ikke tegn på noe som helst (her er jeg :w00t: )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...