Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Åssen bytte ident på IRC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg misforstår litt her, men betyr dette at man kan "skjule" f.eks at man er fra Norge? Dvs, ikke har "ettellerannet.norskleverandør.no" utad. Dette hadde vært praktisk siden en del utenlandske hoster konsekvent utelukker norske domener pga "noen" her oppe i steinrøysa er bittelitt useriøse.

Lenke til kommentar

har man adsl og to pc'er kan man vel fyre opp linux på den ene og la den stå som en gateway/server eller hva man nå velger å kalle det. Fyr opp en bnc-server på den og det skal vel ikke være noe problem antar jeg... har tengt å gjøre dette selv, men har ikke gidda å avinstallere win2k på "servern" enda...

Lenke til kommentar

Bnc er et program som forblir på irc selv når du kobbler fra. Altså i stedet for og kobble til irc.blabla.net:7000 i Mirc, så kobbler du bare til f.eks er.veldig.snill.net:29126 / login.snill.net:29126 / etc etc.

 

Men man får ikke hoster sånn av seg selv selv om man slenger opp en linux box på rommet.. Det beste og billigste alternativet for provatefolk flest da, er vel og innvestere noen kroner i en shell konto. En shell box står som regel på en raskere linje og har flere identer/vhoster og velge i..

 

Koster fra 150 kr og oppover..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...