Gå til innhold

Webshopen Pyton


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Pyton.no et nystartet selskap (online fra januar '04). Vi har fysisk lager og ikke som mange andre som viser lageret til sine leverandører :yes: Det vi har - har vi :p

 

Vi har et mindre spekter enn de fleste andre webshopper, men vi har fokus på å kunne supportere de ulike varene vi har.

 

Om du bor i Oslo eller omegn er det bare å komme innom, da vi har lager og butikk i Oslo. Vi sender selfølgelig over hele landet!

 

Sortimentet vårt blir stadig utviddet, men vi tar det sakte og sikkert for å ikke gape for stort :p Om det er produkter dere savner, send oss en mail så skal vi se hva vi kan ordne - Kunden i fokus :thumbs:

 

Vi har også merker du ikke finner over alt, for å tilby kundene våre litt annet enn bare MSI og ASUSTeK.

 

Håper det gir deg litt info :yes:

 

Med vennlig hilsen

Pyton.no - Salg

Lenke til kommentar

Hei,

 

Intel er 100% kompatibelt med Intel ;)

 

Du kan lese mer om de på bl.a. Tomshardware eller hos Intel's hjemme sider. Skal du ha maskin som skal være rask, stabil og uten "hick-ups" er Intel noe du må tenke på. Kanskje ikke bl.a. de billigste, men med et veldig seriøst service / support nettverk bak seg!

 

Kanskje litt konservative når det gjelder overklokking, men om dette ikke er et "must", er det ikke noe galt å si om Intel. (Har kommet en overklokkings funksjon i deres BIOSer men den har jeg personlig ikke fått lekt meg med, men en kollega av meg har lekt seg med det og ble overrasket).

 

Med vennlig hilsen

Pyton.no - Salg

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg skal prøve å ta spørsmålene deres fortløpende - så får vi se :blush:

 

-GP500: Du savner AMD CPU og kompatible hovedkort. Det stemmer at vi har Socket-940 og vi kommer til å legge opp AMD Opteron CPUer, men vi i bero på AMD 64 / Socket-754. Dette er bl.a. med litt dårlig tilgang på CPUer og mye frem og tilbake med hovedkortene (Vi er litt sære :p ). AMD kommer også "snart" med ny standard for "hjemme bruk" og vi venter til den er klar, hvis det ikke blir for mye etterspørsel etter Socket-754. Det har også vært en del kompatiblitets problemer med RAM bl.a. og vi ønsker å tilby våre kunder produkter som vi er sikre på og som det blir minst mulig problemer med i etterhånd for dere som forbrukere (Er ikke noe gøy å sende frem og tilbake det man har kjøpt og ikke få glede av det man har kjøpt) :cry:

 

-Svenning: Det er noe du må høre med de "store". De har vært billige som oss en gang de også, men kanskje på grunn av at de har fått en større kunde masse enn det vi har, kan de øke sine priser. Men dette er hva jeg personlig tror og ikke hva Pyton.no står for / mener.

 

-Sparks: Du ønsker headsett - Dette har flere andre ønsket, men det hadde vært litt fint om vi fikk litt info om hva slags headsett som er ønskelig. Om dere kan, send oss en mail til [email protected] eller post det her om hva dere ønsker, så skal vi se om vi får ordnet opp i det. PS. Helt enig med deg - Vi burde ha hatt noen og jeg vet at de har tittet på bl.a. KOSS.

 

Håper vi har kommet med litt info til dere! :p

 

Med vennlig hilsen,

Pyton.no - Salg

Lenke til kommentar
Hei C4STOR,

 

Du har helt rett :blush: .

 

Var en liten trykkleif der ja, men nå er den rettet. I strukturen til maskinen var det satt opp 2x512 DDR 400 / PC3200.

 

Supert med tilbakemeldinger!!!

 

Med vennlig hilsen

Pyton.no - salg

Der står at det er et i875 brikkesett, men rett under overskriften står det på modellnavnet eller hva det er at der er 865! hva er rett?

Lenke til kommentar

Hei,

 

Skal se om jeg får gitt dere noen OK svar :p

 

Tigerdip: Du ønsker støtte for Mozilla Firefox, dette er noe vår leverandør av webshop, MultiCase, ikke har fått til 100% ennå. Vi regner med at dette vil komme i en senere oppgradering av vår side. Så intill da, så kan du bruke IE, Opera m.fl. Men vi beklager manglende støtte for Mozialla FireFox :no:

 

Wammis: Den skal være en "slange" (derav navnet) som bukter seg sammen... Takk for at du liker logoen og fargene våre!

 

Med vennlig hilsen

Pyton.no - salg

Lenke til kommentar

Hoi! Snakk om grisete HTML. Håper dere ikke betaler før den løsningen ;)

Og webserveren svarer med 302 istedenfor 200 på alt. En ulykke kommer skjelden alene ;)

 

Håper dere får orden på sidene, for meg lukter det veldig useriøst når en webshop ikke fungerer. Og for en fersk shop er det ekstra uheldig...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...