Gå til innhold

Skjermbildet Dekker ikke hele skjermen


Lsnake

Anbefalte innlegg

Jeg har fått låne en skjerm av en venn ettersom min gamle begynte å gå istykker(skjelving og hopping i bildet). Men det snodige er at jeg har et likt problem som på den gamle, som jeg fikk helt plutselig for en stund siden. Når jeg kjører i 1280*960 Oppløsning, så blir det to "gråsvarte" kanter på hver sin side av skjermbildet, utenfor start linjen. det ser forferdelig ut, og jeg mister en del bredde av bildet. Har stillt bredden på skjermen`s OSD på max, men likevel går jeg glipp av ihvertfall over en centimeter på sidene. Om jeg kjører på 1024*768 får jeg dekket hele bildet, fint og greit. Det er ikke et problem med skjermen, den har blitt kjørt på oppløsningen før uten problem på en annen maskin. Og, jeg hadde samme problemet på gamle skjermen min. Har prøvd å installere ny skjermkort driver og skjerm driver, uten resultat. Det er irriterende, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Driver å lurer på om jeg må kjøre noe Reinstallasjon av Windows eller noe...om det kan ligge der.

 

Skjermen jeg bruker nå er en Compaq MV720...før brukte jeg en Viewpoint 17". Compaq skjermen fungerer helt fint, og jeg tror ikke det er noe problem med den siden begge skjermene hadde samme problem.

 

Noen ide?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det er vel fordi du kjører en ukurant oppløsning... Kjør heller 1280*1024 Da ordner det seg nok ;)

Ukurant og ukurant. Det er vel 1280x1024 som egentlig er ukurant oppløsning.

 

1024  =  768
1280  =  X

1280 x 768 = 983040

1024X = 983040

983040 / 1024
X = 960

 

Ergo, 1280x960 er neste oppløsning om man følger samme lengde høyde forhold som fra de andre oppløsningene.

 

Dette er grunnskolematte, og alle kan dette. Ingen tryllekunst å finne ut.

 

Skikkelig off-topic, og det beklager jeg.

 

Denne oppløsningen er vel og merke "ukurant" for LCD skjermer som er bygget for 1280x1024. Ellers er det korrekt oppløsning.

 

Til trådstarter, så er jeg ikke sikker på hva problemet ditt kan være. Forsøkt å teste med et annet skjermkort?

 

-Chief-

Lenke til kommentar

Har desverre ingen andre skjermkort å teste. Det merkelige er at jeg fikk fullskjerm på 1280*960 tidligere ikveld, men så fikk jeg det ikke lengre. Har prøvd forskjellige oppdateringsfrekvenser men til ingen nytte.

 

Om jeg stiller oppløsninga ned til 1024*768 f.eks, får jeg dekket hele bildet, og da står også bredde instillingene på skjermen på en lav verdi så jeg kan øke bildet enda mere...men når jeg øker til 1280*960 så får jeg ikke økt noe, da er den på max..

 

Aner ikke hva det kan være...tror jeg skal bare kjøre en gjenoppretting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...