Gå til innhold

Tomt for glassmestre


Anbefalte innlegg

tok en runde med telefonen til de lokale glass mesterne i stavanger og :eek: det var nesten ingen som hadde 2mm plexiglass og de som hadde det tok 700 kr vadrat meteren :eek: er dette logisk. har jo hørt om folk som kommer hjem med gratis plexiglass plater.

 

og btw stakars ishockeyhaller og derres plexi utgifter

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hvis de ikke har, så kan du jo snakke med bamsefar... kanskje faren hans kan skaffe deg billig plexi?

God ide skal huske det neste gang jeg skal kjøpe plexi.....

 

Fikk rest plexi 46*60cm eller no sånt for 116,- av den holdbare sorten husker ikke hva den het.

Lenke til kommentar

Hørte rundt med glassmestere i området jeg også, og fikk opplyst ganske like priser som de du har fått. Sørgelig.

 

De du kan ta kontakt med, er reklame-firmaer, f.eks. skiltmakere o.l.

 

Her i Grenland har vi jo et Hydro-fabrikkområde, og om du kjenner noen som jobber der, så kan de kjøpe eller "ta med" derfra.

Lenke til kommentar

Man må angripe dette problemet på riktig måte. Tenk litt etter hvor mye man totalt vill ha. Så tenker du nøye etter hvor store bitene minimum må være. 1 kvadratmeter er ganske mye. Hvis man skal bruke det til pc modding trenger man neppe en bit på 1 kvadratmeter. Man trenger neppe 1 kvadratmeter totalt en gang. Hvis du skal ha til sidevindu, kanskje ett vindu i toppen og litt smårusk til å lage vanntank og sånne ting, så trenger man egentlig bare masse småbiter hvor den største er den størrelsen man trenger til vinduet (kanskje 30x40 cm = 0.12 m^2 !). Så hvis du ringer Glassmesteren spør du ikke om han har 2mm plexi og hvor mye den koster. da får du nemmelig svar på hva standard prisen pr kvadratmeter koster. Du sier du er ute etter litt plexi hvor den ene biten må vøre hvertfall 30x40cm og du lurte på om han hadde noe rester. Da spør han gjerne hvor tykk du skal ha, så sier du 2 eller 3 mm (Ikke lås det på 2mm hvis ikke det er et absolutt must at det ikke er over 2mm. 2mm er egentlig en veldig spess tykkelse, det er større sjans for at han har rester på 3mm. Hvis han har en liten rest på denne størrelsen kan du begynne å fiske på om han har noen andre smårester. Legg vekt på at det ikke er så farlig med akkurat størrelse (du kapper det jo til selv). Det er på denne måten man skaffer billig plexi. Når man har fått de bitene man trenger spør man hvor mye han skla ha for de og jeg kan nesten love deg at det kommer ikke i nærheten av den kvadratmeterprisen som er standard. En viktig grunn her er at dette er småbiter som det er lite sannsynelgi at glassmesteren får solg på annen måte uansett.

 

Driver man derimot å planlegger å lage et helt plexikabinett og skla bestille ferdig tillskjært blir prisen en helt annen, men da går jeg ut i fra at det ikke er 2mm plexi du er ute etter heller.

Endret av Xell
Lenke til kommentar

pappa jobber på Pusnes (aker maritime) og her får jeg kjøpt en litt "sprø"

pleksi i 2,5 eller 8mm tykkelse i fargene klar eller blå.

aldri betalt mer en en six-pac for det jeg har trengt.

(og det var snakk om flere m3) :p

 

 

probleme er at man vet aldri når det er inne og tilstanden på det :thumbdown:

Lenke til kommentar
De har billig plexi på chlas ohlson, dog ikke store platene..

ville ikke kalle det billig når 3mm har en kvadratmeter pris på 750kr og bitne er så små. 4mm og 8mm vil jeg ikke snakke om en gang. Billig plexi er når du får nesten 1 m^2 6mm plexi hos glassmesteren fordelt på 4 biter i forskjellige størrelser til 100kr totalt ;)

Lenke til kommentar
hvis de ikke har, så kan du jo snakke med bamsefar... kanskje faren hans kan skaffe deg billig plexi?

Åja, det var her han hadde fått høre at fadern var glassmester. Vel for å slakte et rykte før jeg får enda fler mailer, han er bare en skolekamerat av glassmesteren, IKKE selve glassmesteren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...