Gå til innhold

Hvoran koble vannkjøling til HD til Waterchill?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har et Asetek waterchill vannkjølingssett montert i min datamaskin. Jeg har blokker på cpu, gpu og chipset. I tillegg til dette skulle jeg gjerne hatt vannkjøling på harddisken min, ettersom den blir fryktelig varm.

Jeg har sett litt på denne vannkjøling til hd'er (Innovatek), men jeg er svært usikker på hvordan jeg skal koble denne til resten av systemet. I monteringen av vannkjølingssettet, så har jeg brukt de medfølgende slangene som såvidt jeg har forstått er 10mm i diameter fra ytterkant til ytterkant.

Hvilke slanger skal jeg kjøpe (forhåpentligvis en slange som passer både i blokken og hd kjøleren)? Trenger jeg overgangsnipler, og isåfall hvilke? Hvor i kjølingsrekkefølgen skal hd bli tilført vann?

Endret av diss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjengeteip? Skal denne være inni eller på utsiden av koblingen? Link?

Forresten, hvilken slange skal jeg kjøpe? (helst fra microplex, siden hd kjøleren og overgangsniplene kommer derfra :))

Gjengeteip bruker du når du bytter niplene. Den surrer du noen runder rundt gjengene på niplene for så å "skru" med fingrene rundt så den setter seg skikkelig i gjengene på niplene. Det skal ikke mye til, men det hjelper på å tette skikkelig.

 

Gjengeteip fås hos bl.a. Jernia og rørleggerforretninger.

 

Ang slanger så er det disse du trenger dersom du har standard waterchill (ikke Powerkit). Dersom du har powerkit er det disse du skal bruke.

Lenke til kommentar

Strålende! Har ikke powerkit, så det er nok dem på 10mm som passer :) Da vet jeg alt jeg trenger for å kjøle ned raptoren min. Jeg tror den trenger det, for jeg brant meg på fingrene her om dagen, varm nok!

 

Takk for hjelpen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...