Jump to content
Sign in to follow this  
Alte-to

Abit IC7 MAX3 og PCSpeaker melodi

Recommended Posts

Hei.

 

Jeg får en melodi i PC-Speaker'n tvert jeg slår på Maskinen med Maxtor 160 DM plus 9 8Mb ATA133 koblet til HK. !?!?! "sangen" stopper etter ca. 2min.

Harddisken er snart 1 år gammel. (og har stått på siste 6mndr "non-stop")

 

Siste jeg instalerte før dette skjedde var Longhorn 4051 med NTFS og WinFS

Flashet bios til nyeste versjon (1.4) for ca 14dager siden.

S.M.A.R.T. prøvde jeg for ca 2mndr siden, men det var ingen advarsel etc om evt. farer.

 

noen som har tips om saken? eller er det bare og sende den inn til Komplett :( ?

 

PS. Den har fungert helt perfekt til dags dato.

 

MVH

 

Tommy A

Share this post


Link to post
Det er ikke det nye viruset som er ute og går da??

 

Hørte at det spilte av en "sang".

hadde selvsagt mistanke om det :) men, disken er borte i Bios også

Har også hatt 80mm vifte foran Disken hele tiden... Chieftec tower. så det kan ikke være pga temp

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...