Jump to content
Sign in to follow this  
CAT-scan

Dø Lucasarts, døøøøøø!

Recommended Posts

Gå inn på http://www.savesamandmax.com/ og rett din vrede mot satans hjelpere! Det er nesten så jeg vurderer å kjøpe billett til USA for å være med i protestene utenfor Lucasarts sitt hovedkvarter... jeg klikker fullstendig av slik ekstrem dumskap.

 

Bare for å spørre; Hvor mange hadde blitt med å gå protesttog et eller annet sted i skandinavia? Det finnes helt sikkert nok adventuregamers i norden til at vi kunne laget et ****** leven...

 

Hadde noe slikt skjedd... protesttog i lille Norge... hoho, tror nok Lucasarts hadde fått litt bakoversveis.

Share this post


Link to post

Ja stakkars lucasarts da! 20 nerder fra Hw.no går i tog. 80% av dem har moral som om de har pugga Norges lover på rams, halvparten har aldri mysa utafor gutterommet annet enn å gå til og fra butikken/skolen. Blir nok MYYYYE hærverk og h*lvete skulle jeg tro. Kommer sikkert på lokalnyhetene til og med!! og KANSKJE lokalavisa. Hw.no-folk er jo like ville og gale som de som protesterte mot G3-møtene rundt i Europa. Lucasarts skjelver nok i buksene.

Edited by Bitex

Share this post


Link to post

CAT-scan: Vi forstår at du er opprørt, men du trenger ikke utagere på denne måten av den grunn. Dessuten har vi allerede en tråd tilgjengelig om dette teamet: http://forum.gamer.no/index.php?showtopic=216723 - Fint om du roer deg litt ned, og holder en seriøs tone.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...