Gå til innhold

P900 med windows xp(handango.com)l.a


Anbefalte innlegg

har noen lastet bed noe software til sin p800 p900 fra www.handango.com?

jeg tenker på å laste ned total xp tracker 3.0 skin, som gjør at når du opner flippen så er det som å sitte på datan sin. blir samme opsett? jeg lurer på om noen har lastet ned dette programmet og om det funker bra? (ville være sikker før jeg laster det ned) :thumbs:

Endret av karce
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det snakk om tracker skins nå? i såfall må man ha tracker innstallert det finner man her så fører man ztr filen over til telefonen(D:\media files\documents\unfiled) deretter bruker man fileman(gratis om du har kjøpt tracker) for å flytte ztr filen fra documents mappen til tracker skins mappen i (D eller C:\system\APPS\tracker\skins så åpner du tracker og velger det skinnet du vil ha :thumbup:

Lenke til kommentar

Hei. Jeg lurer på hvor Beamede filer (overført med infrarød) legger seg på p800's minne? Har overført en "skin" fil men finner den ikke med "filbehandling"

Hvordan finner jeg ut hvilken tracker version jeg har? (vis bare version 3 støtter dette) Vis jeg har version 2.x og innstallerer version 3.x over er tracker fortsatt kjøpt (mener registret version) Er på jobben og har ikke tilgang til registrerings koden (ligger hjemme)

Lenke til kommentar

Har fått det til å virke nå(Ganske genialt program med veldig rask tilgang til blåtann osv.) Men en ting jeg lurer på Hvordan sletter man snarveier/iconer på "skrivebordet" la inn en 2 ganger hvordan fjerne den ene? Vis jeg lagrer et program på Minne kortet(Et kjøpt et) lagres alt da på minnekortet eller blir registrerings informasjonen lagret på internminne (Tenker på å oppdatere software. Har nå Telefon:R2D Bluetooth:R5A Planlegger:R2A16 Hva er forskjellene fra denne til nyeste version? Bare Bug fixes eller, har ingen(merkbare) av dem)

Edit: En ting til. Når man skal lage en snarvei kan man velge et eget icon, kan jeg finne iconer lagt for px00? Hvordan fil typer virker? (.jpeg .xx osv) Prøvde med et bilde tatt med telefonen ,men bildet var for stort, hva er maks oppløsning?

Endret av DC++_?
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Fikk ordnet det nå. Bare noen få problemer igjen.

1. Jeg har bare lastet ned en demo av Traker som jeg trenger for å kjøre xp skinen, men finne det et sted hvor jeg kan kjøpe det ordentlige uten å måtte betale med kort? Få det på telefonregningen eller noe sånt. Er det mulig?

2. Når jeg lukker flippen er jeg uye av det. da på jeg åpne traker for å få fra xp skinen igjen. Hvordan fikser jeg dette?

 

Edit: Har noen en link til noen gratis linker? Har fått den xp skinen, men er KJEMPEMISSFORNØYD. Den er jo umulig å bruke!

Endret av jornan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...