Jump to content
Sign in to follow this  
ZanZel

Avspillingsproblemer av divx\xvid media

Recommended Posts

Morn

 

Når jeg spiller av filmer\videoklipp\snutter av typen divx\xvid. Så hakker filmen fremover 1-2 sekunder på forskjellige steder under hele filmen. Det skjer med forskjellige tidsintervall og er ikke knyttet til noen spesielle punkter på filmen heller. Det hele oppstod når jeg hadde fått meg ny datamaskin og la inn codecsene på nytt. Men det funket jo på min gamle maskin så jeg skjønner ikke at det ikke skal fungere nå.

 

Mvh

ZanZel

Share this post


Link to post

Spiller du de av fra CD/DVD eller ligger de på maskina?

Filene er korrupt?

Innstillinger i driveren til skjermkortet?

Share this post


Link to post
1Spiller du de av fra CD/DVD eller ligger de på maskina?

2Filene er korrupt?

3Innstillinger i driveren til skjermkortet?

1: begge deler

2: Filene er ok, har funket før

3: ikke noe spesiellt som jeg ser her som kan forklare det....

Share this post


Link to post

Du kan alltids prøve på nytt. Slett alle codecs, få tak i AVIcodec programmet, eller Gspot eller noke som forteller deg ka codec du trenger. Laster ned dei og kun dei (dette gjer du for kver gang problem oppstår der du mangler enten bilde eller lyd eller lignande), så skjønner eg ikkje at det ikkje skulle fungere.

 

Finst ikkje det et program type antifreeze elns som stopper hakking og filmer fra å "fryse" ? :dontgetit:

Share this post


Link to post

Har samme problemet selv med en xvid film. Første gangen hjalp det å reinstallere kodeken (det var i går), men i dag hjalp det ikke å reinstallere kodeken?

 

Hva søren er det som er galt med disse kodek modifikasjonene?

Share this post


Link to post

det hjelper ikke å ta bort codecen og legge den inn igjen etterpå...

 

 

problemet er ikke at filmen fryser eller hakker, men egentlig så kan man vel si at den fastforwarder.

 

Uansett er det utrolig irriterende...

 

Har prøvd å tulle rundt med post-processing osv, men det er ingenting som hjelper!

 

 

:(

Share this post


Link to post

Sannsynlighvis er det knyttet opp til den nye xvid codecen.v1.0 rc1-rc3. Det er bare å smøre seg med tolmodighet til xvid-teamet har fikset bugsene.

Share this post


Link to post

joa det er forsåvidt mulig, men jeg bruker divx til å spille av xvid filmer. Jeg har også nevnte codec fra xvid inne, men det hjelper ikke noe fra eller til hvordan man gjør det. Men som du sier er nok bare å vente til en ordentlig release fra xvid gutta...

Share this post


Link to post

hehe.. det er jo klart da..

men jeg har prøvd begge deler uten noen stor forskjell..

 

men nå får jeg ikke divx til å slutte å spille av xvid-klipp, vet jo at det skal gå og jeg orker ikke å drive å slette codecs mellom forskjellige klipp hele tiden... noen som husker hvordan man gjør det uten å legge alt inn på nytt ? ? :wow:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...