Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

streaming fra webtv


Anbefalte innlegg

Jeg har kjøpt og betalt en video snutt fra tv2 webtv. jeg streamer den ned og alt fungerer fint. Problemet er at jeg så gjerne ville lagret film snutten rett til disk. er dette mulig? går jeg i temp folder så finner jeg filen lagret med formatet *.dat. men jeg får ikke spilt den av i Windows MP. er det ikke mulig å få lagret streamet video til disk? prøver også å opne den i virtualdub, men ukjent format.

 

Var ikke helt sikkert hvor jeg skulle poste denne..beklager..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis filen faktisk er lagret på harddisken, og filnavnet ikke bare ligger i "Temporary Internet Files" eller noe lignende, så skal det helt klart være mulig å avspille den. Så hvis du vet at filen faktisk er der (har sjekket at den er stor nok), kan du prøve å endre .dat til andre filtyper, som .wmv, .asf, .mpg, og .avi. Ganske elementært, men det er eneste muligheten jeg ser.

Lenke til kommentar

I 99.9% av tilfellene ved webtv er ikke filmene mulige å lagre overhodet.

Dette fordi alle programmene har copyright til tv-selskapet.

Du skulle bare visst for et ståhei det var når videospillere med Record-funksjon kom på 70-80 tallet. Akkurat samme debatten om piratkopiering som med MP3 nå.

 

Måten de gjør det umulig på er å bare lage et bittelite script som er linken du trykker på når du starter filmen. Scriptet trigger filmen, som ligger et helt annet sted og spiller den via streamen. Så du har ingen filnavn å gå etter, og dermed kommer man ingen vei med diverse grabbeprogrammer, alle krever at fila ligger fysisk en eller annen plass. De har gjort det ganske bombesikkert, fordi det kan veldig fort bli søksmål fra plateselskaper hvis det vises musikkvideoer på WebTV som går an å laste ned. Det blir da piratkopiering/brudd på copyright mellom TV2 og plateselskapet som eier videoen.

 

Men vanlige streams (porn f.eks) mellomlagres noen ganger i .wmv i temporary internet files. Bare å bla gjennom alle de rare folderne, sorter etter filstørrelse og se etter store WMV filer. De kan du kopiere over. Men lar du filmen gå helt ut og lukker den i mediaplayer, forsvinner også temp-fila.

 

Fins sikkert et eller annet program som overvåker all inntrafikk på nettverkskortet. Har aldri brydd meg å lete.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...