Gå til innhold

Hadde verdens værste oplevelse i dag..


Anbefalte innlegg

Jeg var på vei til LAN som jeg ofte er på.

Og når jeg går opp over trappen slår jeg pc litt hard borti låret mitt.

Da kommer "KLONKET".

Ser inn i pc, (som ikke er så vanskelig pga plexi pc) og ser til min forskrekelse at CPU kjøleren og vifte ligger i bånn av kabinettet!

Jeg blir livredd å halvveis løper inn skrur opp siden å ser håpefull etter en løsning.

Heldigvis har bare CPU kjøleren falt av, og CPU er like hel :)

Takker gud for det.

Er ikke så gøy å dra på lan med føkka cpu.

 

Trengte å dele dette med dere andre på forumet.

Sitter her på lan og holder på å knekke sammen av "etter redsel".

Hendene mine skjelver som bare det enda.

 

Men er det andre her som har lignende historier å fortelle om lignende?

 

Mvh

"Nervevraket" Cloud

Endret av Cloud
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skulle på besøk til søskenbarnet mitt for en stund siden. Og bestemte meg for å ta med meg pcen. Etter å ha kjørt turen på over 3 tima, opplevde jeg til min skrekk at psu'en hadde daua. ingen tegn til liv! ikke vet jeg hva som skjedde. Var ikke så happy da for å si d sånn ;)

Lenke til kommentar

Husker da jeg monterte vannkjølingen, så glemte jeg å sette på slangene på blokken før jeg monterte den... og siden det er et skikkelig herk å få av blokken igjen (må ta ut hk og skru ut 8 muttere osv, så tredde jeg slangene rett på der. Men jeg måtte presse skikkelig hardt mot blokken, og var sikker på at jeg hadde greid å knuse core da jeg var ferdig... Ble skikkelig glad da jeg startet pcen og den faktisk startet! :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

jeg går ned trappen med kabinettet, glemmer meg litt ut og løfter det litt mer på høykant.

hører en svusj lyd, det er det uttagbare hovedkort-brettet som er på vei ut av kabinettet, med hovedkortet og alt av utstyr koblet til.

heldigvis, og da mener jeg heldigvis, så hektet en av psu ledningene seg fest slik at brettet sto halveis på skrått ut av kabinettet, da fikk jeg reddet det.

hadde det falt ut så hadde det røsket med seg hdd`n samtidig.

Lenke til kommentar

Har heldigvis ikke ødelagt noe datautstyr enda, har bygget noen PC'er og har sendt flere med posten uten problemer.

 

Synes en sterk HTPC er fin ting å ta med, da mener jeg sånne PC'er som er ca 20 cm bred 40 cm lang og 20 cm høy. Med gode deler inni en sånn kasse bør det ikke være så vanskelig å håndtere den mere forsiktig. De vanlige kassene er noe kjipe å drasse på, og det er somregel ikke all verden bordplass på LAN. Bygg/kjøp dere en liten kraftplugg PC som er lett å ta med.

Lenke til kommentar

Dro ut ide kabel uten å vente på at lyset på HK slukket, jau da døde den ide porten.

 

Kjipt men slik skjer, var et gammel Asus a7v333 kort, fikk nytt på garantien

:thumbup:

 

_

Thorsan

 

[edit]

ps var kanskje ikke lys på det HK'et slik det er idag, men uansett glemte å dra ut strøm pluggen.

Endret av thorsan
Lenke til kommentar

Beste historien jeg har er vel når jeg tok med PC'en ut på jobben for å gjøre noe greier med den. Når jeg skrudde den på viste det seg at både den ene RAM brikke OG PSU'en var gått til ******. Tok ei lita stund å finne ut hva det var siden det forbanna Aopen hovedkortet skreik om at "Your CPU may have a problem" =P

Lenke til kommentar

Vel, etter litt råning på parkplassen forran skipet dagen før fjorårets TG, viste det seg at cd-brenneren på PCen min sklei litt ut av kassa, et par ide kabler falt ut av raidkortet og en av de plastgreiene man fester HK med ble revet ut av hullet den satt i... Men alt virka helt fint dagen etter , bare måtte plugge kablene inn igjen...

Man skulle ikke tro at det å hoppe med en van fullstappa av HW skulle gå greit, men den gang ei...

Endret av vehitman
Lenke til kommentar

Jeg og en venn skulle ta maskin bort til en annen venn i romjulen for et par år siden og skulle bære maskinene ut av bilen. Jeg tok skjermen min og han tok maskinen min + en bag. Det eneste problemet var at han tok tak i et 5.25 deksel. Når vi nesten var fremme knakk et av de to plast festene, og maskinen sklei (Aopen kabinett av den gamle typen. Veggene var ikke på, ergo du så rett inn på hw.) på snøen fire-fem meter nedover en liten bakke og endte opp i en snøfonn. Han sto igjen med en plastbit i hånden og forsto ingenting. Vi begynte å le med en gang (WTF, syke mennesker), selv om maskinen virkelig fikk seg en aketur. Vi tok maskinen inn hvor jeg demonterte den og satt med hårføner i 2 timer. (det var ca 2-3 liter snø inne i kab på hovedkortet.)

Etter at alt var tørket så satt jeg maskinen sammen og eide alle de andre i CS :)

 

Det som virkelig er toppen på kransekaka er at det var et ASUS P2B-D hovedkort med dual P3 450, 10GB disk og 256MB RAM. Og dette var i K6-2 dagene. Hovedkort + prosessorene kostet 22 000 akkurat da. (Jeg betalte 4000 til noen skumle mennesker i svate BMW'er... hysj)

Lenke til kommentar

Sjekk bordet du bruker. På siste lanet jeg var på var det en som drev og skrudde i kabinette for å sette i en ny hd, lente seg litt på kanten, og WHAM! der lå han paddeflat på gulvet med halve pc'en over seg.

 

Heldigvis skjedde ingenting med pc'en (bra kvalitet på komponentene) men lcd skjermen hans fikk et lite hakk midt på.. det var den dyre typen skjerm også, type 5000-6000,- ny.. jeg hadde vært fly forbanna og skjelt ut alle og reist hjem.. men fyren tok det med utrolig fatning.. så skal det sies at han var litt opp i årene, rundt 40 vil jeg tippe, og pc'en var en statoil hjemme-pc. Likevel, slikt burde ikke skje.

 

Sjekk bordet på neste lan, spesielt om det er sammenleggbart, og det er det som regel.

Lenke til kommentar

Faren til en kamerat av meg hadde kjørt oss på lan for noen år siden. Så når vi kom fram, tok vi alt ut av bilen så han skulle slippe å vente på at vi bar en og en ting inn. Så når jeg rusler inn med skjermen og han drar, hører jeg at det smeller. Da har han rygga på pcèn min! Jeg prøvde alt jeg kunne å holde maska og ikke bli sur på han.

Når jeg får inn alt utstyret og skal fyre opp, starter den ikke. I vill fortvilelse løfter jeg opp pcèn og rister den kraftig.

Og vet du hva? den starta!!

Sannsynligvis blitt noe dårlig kontakt.

PCèn ble uansett byttet ut kort tid etter :p

Lenke til kommentar

før ett år sida kunne æ nesten ingen ting om data...

Så jeg kloket ramen og da æ starta pc-en på nytt starta den ikke..

Jeg hadde hørt at man re-setter biosen ved å ta ut noe men æ husket ikke hva.... Så jeg prøvde å ta ut biosen... men d gikk ikke med hand...

Jeg tok et skrujern og bokstavelig talt reiv BIOS brikken ut av hovedkorte... :blush::blush::blush:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...