Gå til innhold

Har du eid en mobil med Symbian OS?


Anbefalte innlegg

Da mener jeg en av disse: Nokia 7659, 3650, 3660, 6600, Siemens SX1 og SonyEricsson P800 og 900.

 

Har du eid en av disse og gått tilbake til en tradisjonell mobiltelefon?

 

For meg virker det som en umulighet. Friheten jeg har opplevd ved å eie 7650 og 6600 gjør at jeg får angst når jeg feks går på 6220 og må bla meg igjennom en og en meny. Jeg kjenner agresjonen bygger seg opp og at jeg føler jeg sitter med en tvangstrøye på meg.

 

Er det noen andre som føler det slik...eller har dere gått tilbake uten større problemer?

 

Poenge mitt er....har vi kommet til et skille i hvordan en mobil brukes. Jeg heller for at mobiler skal være mer lik SX1, P900 og 6600.

 

Jeg er nesten litt trist over at 6230 ikke kommer med symbian OS men bare symbian. Den har så mange gode funksjoner i en ganske liten forpakning...men jeg takler ikke den gammeldagse menystrukturn.

 

AKIRA

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte en 7650 når den først kom ut. Jeg hadde den i noen mnd før jeg solgte den og kjøpte meg en vanlig mobil. Akkurat da så visste jeg ikke så veldig mye om hva Symbian var for noe og kamera på mobilen var ganske stas da, men det ble jo lite brukt, pluss at nesten ingen som sendte mms. Nå har jeg en 6600 og jeg kommer garantert ikke til å gå tilbake til en mobil uten Symbian OS. Har blitt hekta på hva man kan gjøre med en mobil som har Symbian OS. Uttallige programmer osv.

Lenke til kommentar

Jeg vil nok på en måte kalle det for en befrielse å gå tilbake til en "vanlig" telefon. Men misforstå meg rett, Symbian Series 60 OS'et er utrolig bra. Særlig hvis en er litt intressert, og fyller opp telefonen med programmer, spill osv... Har hatt 3650, og syns den var et utrolig nyttig verktøy, men til daglig bruk syns jeg det ble for tungvindt. Syns telefonen ble noe i det "største" laget, og syns det er deilig med en telefon som jeg ikke trenger å stresse med for å få opp av lomma når jeg sitter på bussen.

Nå er 6600 en anelse mindre men allikevel...

Det er klart det er et mareritt de første ukene etter at man kvitter seg med den, men jammen er det deilig også, dessuten har telefonregningen sunket betraktelig.. (les: mindre GPRS, og wap-surfing...:-)

 

Tråkker jeg i salaten til Series 60-fans'a eller?

 

:-D

Lenke til kommentar

Men så har vi dette med størrelse på mobil også da, synes symbian tlf er akkurat litt for store. Jeg har hatt N-gage, sx1 og nå en 6600, men nå vurderer jeg faktisk 6230 når den kommer... Irriterer meg også at den ikke har symbian, men lurer av og til på hvor mye jeg bruker de appliksjonene man kan laste ned for symbian. Har et par ting installert på 6600 nå, men bruker de veldig sjelden. Derfor tror jeg at jeg skal prøve en 6230 nå, se hvordan det går. Ser for meg at den er en god del mindre, raskere menyer... Symbian tlf er veldig trege til tider.

 

Men så har vi den håpløst lille skjermen.

Lenke til kommentar
Friheten jeg har opplevd ved å eie 7650 og 6600 gjør at jeg får angst når jeg feks går på 6220 og må bla meg igjennom en og en meny. Jeg kjenner agresjonen bygger seg opp og at jeg føler jeg sitter med en tvangstrøye på meg

Jeg føler at jeg nesten sitter på en tvangstrøye, når jeg trykker på en mobil uten touchscreen :p

 

Uansett, trur nok jeg kunne gått tilbake til en telefon uten Symbian, ihvertfall hvis det hadde vært Microsoft Smartphone eller noe:P

Lenke til kommentar

hehe, jeg har nok gjort det ja.. Hadde en SE P900.. Var veldig fornøyd med den, men fant ut at jeg ikke trengte alle funksjonene, så jeg solgte den. Fikk 500kr mer enn det jeg ga for den, og sitter her nå med en SE T630 :-). Tror ikke jeg vil komme til å kjøpe ny telefon før 3G telefonene kommer..

Lenke til kommentar
hehe, jeg har nok gjort det ja.. Hadde en SE P900.. Var veldig fornøyd med den, men fant ut at jeg ikke trengte alle funksjonene, så jeg solgte den. Fikk 500kr mer enn det jeg ga for den, og sitter her nå med en SE T630 :-). Tror ikke jeg vil komme til å kjøpe ny telefon før 3G telefonene kommer..

3G telefonene har kommet...

Lenke til kommentar
hehe, jeg har nok gjort det ja..  Hadde en SE P900..  Var veldig fornøyd med den, men fant ut at jeg ikke trengte alle funksjonene, så jeg solgte den. Fikk 500kr mer enn det jeg ga for den, og sitter her nå med en SE T630 :-).  Tror ikke jeg vil komme til å kjøpe ny telefon før 3G telefonene kommer..

3G telefonene har kommet...

jau, det vet jeg..

Men har ikke spess sansen for de som er ute på markedet akkuratt nå..

Er vel kun den svære nokiaen som er ute på det norske markedet?

Lenke til kommentar

Jeg har for øyeblikket en P800, som dog er inne på service, men jeg skal nå gå for en 6230, har funnet ut at jeg ikke brukte mulighetene Symbian ga meg, men satser heller på en god Java-telefon, så jeg kan lege inn litt småkule spill og slikt, uten at de er alt for avanserte...

 

Men akkurat mens jeg skriver har jeg 3210, men det går helt fint det og, kan ikke si jeg savner P800'n så mye ;)

Lenke til kommentar

har en 6600 nå...

Klarer fint å bruke andre tlf. men liksom, de bare ligger og samler støv helt til noen ringer eller sender sms (eller jeg må gjøre d) får liksom mindre bruk for mobilen...

Nå bærer jeg og bruker tlf. tjuefire-sju og kommer nok å forsette...

 

Om jeg kunne ha brukt en vanlig tlf. igjen; tja jeg kunne nok ha overlevd, men skulle absolutt ikke gjøre det frivillig, det skal en god del pisking og torturering får å få meg på tanken (som om ikke tanken er straff nok :p )

 

Symbian: Ett trykk og du er hekta!!
Lenke til kommentar

Kommer IKKE til å gå tilbake til en "normal" telefon igjen.. satt og kikket på en gammel M55 jeg har liggende.. og begynte bare å le høyt av den dårlige skjermen... no way skal jeg ha en telefon med en dårligere skjerm enn den jeg har på 6600'en min! (har lite med Symbian å gjøre da.. hehe)

 

Og Symbian taler for seg - uendelige muligheter, omtrent uten begrensninger - no way skal jeg ha en telefon igjen uten sånne muligheter!

Lenke til kommentar
hehe, jeg har nok gjort det ja..  Hadde en SE P900..  Var veldig fornøyd med den, men fant ut at jeg ikke trengte alle funksjonene, så jeg solgte den. Fikk 500kr mer enn det jeg ga for den, og sitter her nå med en SE T630 :-).   Tror ikke jeg vil komme til å kjøpe ny telefon før 3G telefonene kommer..

3G telefonene har kommet...

jau, det vet jeg..

Men har ikke spess sansen for de som er ute på markedet akkuratt nå..

Er vel kun den svære nokiaen som er ute på det norske markedet?

Såvidt jeg vet så er det 2 nokia telefoner her i Norge som støtter 3G. 6650 og den andre med taster på sidene.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke hatt noe problem med å bytte.. Har hatt 7650 og har 6600, men bruker nå E700. Har også innimellom disse brukt 7250i T610 og 6220. Det er klart det er fett med symbian, men til daglig bruk så synes jeg de andre er greiere å bruke. Synes også 7650 og 6600 har en tendens til å være trege. Men men, smak og behag. I april må jeg vel ta i bruk 6600'en for da blir det tur til statene, :green: og der funker ikke E700 no særlig vettu.. :no:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...