Gå til innhold

nattbord build


Anbefalte innlegg

Ok, har tenk tanken å lage noe rart som ikke ligner på en pc, så jeg var innom clasohlson og kikket litt på diverse kasser o.l. Kikket litt ekstra lenge på denne\disse. Den jeg tenke på er nr.31-1445-2 (safirblå) og er av målene 495x380x250mm \ 31 liter. Er det noen problemer jeg vil støte på eller noe jeg bør tenke lit ekstra på? Om det ikke er noe i veien kjøper jeg en slik i neste uke og begynner å modde... :cool: Kom med tips og innslag.

 

mvh ballemann

 

edit : se lenger bak for nattbordet :)

Endret av ballemann
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du er bra flink om du greier å få kondens der inne.

Og ellers så finnes det mange andre ting å lage kabinett av som er mye bedre.

joa, men det passer liksom så fint, fordi jeg har en blå katode og 2 små lcd skjermer i fronten som er blå, så da blir liksom hele greie BLÅ :D også koster det bare 100 kr.

 

 

Balle

Lenke til kommentar
hehe, sa dette til kompisene mine, de syntes jeg var sprø, og de trodde faktisk ikke at det gikk ann :scared: , me needs nerdefriends :p

hehe - Jeg forstår hva du mener! Selv har jeg lært meg å være ganske diskrèt ang data-prosjektene mine i de fleste kretser. Det er ikke så mye forståelse rundt om kring for slikt... Verden er faktisk slik at folk har større forståelse for å bruke tiden til å se på f.eks "Hotell Cæsar" enn at man mekker litt på datamaskinen sin :no:

 

 

Til topic: Jeg ville heller ha valgt en annen sak å bygge pc`en i. Den boksa er jo ikke så veldig pen. Den er også laget av en ganske tynn, seig og myk plastikk som ikke er helt ideell å jobbe med. Jeg tror ikke at du vil kunne bli 100% fornøyd med resultatet hvis du velger den..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...